Henny Huisman dreigt meer affaires Marco Borsato te onthullen

Henny Huisman gaat dit voorjaar in zijn eigen biografie een boekje opendoen over ‘vreemdganger’ Marco Borsato, zijn vroegere pupil uit de Soundmixshow. Dat onthult hij in het tijdschrift Story.

Marco Borsato en Henny Huisman © William Rutten

Er ontstond in het voorjaar enige ophef toen Henny Huisman riep dat Marco Borsato zijn Leontine met nog veel meer vrouwen heeft bedrogen dan alleen Iris Hond. Zo zou hij onder meer gesnuffeld hebben aan zijn piepjonge Voice-talent Maan de Steenwinkel en aan zijn secretaresse. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor”, zei hij toen.

Marco woest

Marco Borsato was volgens Wilfred Genee in alle staten na de uitspraken van zijn vroegere mentor Henny Huisman. Sterker nog: het eigen gezin van Henny vond óók dat hij te ver was gegaan. “Mijn dochters vonden ze mijn uitspraken over Marco veel te ver gaan. Volgens hen had ik dat nooit mogen zeggen”, zegt de presentator nu in Story.

Desondanks lijkt Henny toch te dreigen met het onthullen van Marco’s andere minnaressen. “Marco komt inderdaad in mijn boek voor. Meer wil ik er nu niet over zeggen”, aldus de presentator. Maar, zo vervolgt hij: “Als mensen mijn mening vragen, geef ik die.”

Wraaklustig

Dat Henny ineens lijnrecht tegenover zijn vroegere maat Marco staat, is opvallend. Wellicht is er iets voorgevallen tussen de twee. “Mijn biograaf vond dat ik best wel wraaklustig ben. En dat klopt ook wel. Over het algemeen ben ik heel aardig. Maar als iemand mij iets aandoet of kwaad over mij spreekt, krijgen ze altijd de bal terug.”

Het zou niet ondenkbaar zijn dat Henny met alle etiquette breekt en in zijn boek met namen en rugnummers komt. Ook Martien Meiland heeft deze herfst een schandaal boek uitgebracht, waarin hij allerlei ex-intimi met naam en toenaam aan de schandpaal nagelt. En dat levert hem geen windeieren: het boek gaat naar verluidt miljoenen euro’s opleveren.

De Story vreest het ergste voor iedereen die met Henny heeft samengewerkt. “Moeten collega’s vreszen voor biografie van loslippige Henny Huisman?”, vraagt het blad zich af.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen