Marco Borsato pisnijdig over uitspraken Henny Huisman

Henny Huisman heeft met zijn pittige uitspraken over zijn ontdekking Marco Borsato voor flinke schade gezorgd in hun vriendschap. De zanger is namelijk zwaar teleurgesteld in de presentator. Dat hebben ingewijden gezegd tegen Wilfred Genee, die Huisman regelmatig in zijn show op Radio Veronica heeft. Genee had Huisman ditmaal opnieuw aan de lijn en vroeg hem of hij al zijn excuses heeft aangeboden. “Heb je Marco Borsato nog gebeld deze week?“, vroeg hij aan de tv-ster.

Huisman daarop: “Heb jij al die mensen die je allemaal beledigd hebt deze week al gebeld?

Genee: “Ik weet van de naaste omgeving van Marco dat je dat wel even zou moeten doen. Dat hij dat heel erg op prijs zou stellen.”

Huisman: “Ik weet niet waar je je nou zo druk over maakt, joh.

Genee: “Ik vind mijn vorm van beledigen recht op de man en deze vond ik een beetje onder de gordel, heel eerlijk.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Het vervelende is: je komt elkaar weer een keer tegen en dan kun je het beter maar voor zijn. Ik ken Marco een beetje en dat is een heel vergevingsgezinde man, hoor.”

Huisman: “Dat zal gerust. Maar hij zal ook niet echt boos op me zijn.”

Genee: “Nou… Ik heb begrepen dat hij het niet zo heel fijn vond. Maar goed, dat moet je zelf uitzoeken verder. Ik heb je bij deze geadviseerd en als je er verder niets mee wil doen, dan doe je er niks mee, helemaal goed.”

Huisman riep eind maart in de Weekend dat Borsato het ook met zijn The Voice-pupil Maan de Steenwinkel zou hebben gedaan. “Marco gaat de geschiedenis in als een goede zanger, maar wél een vreemdganger. Dat is zonde van z’n carrière.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen