Henny Huisman: ‘Marco Borsato heeft Maan gedaan’

The Voice-coach Marco Borsato heeft zijn cannolo ook bij Maan de Steenwinkel naar binnen gehengeld. Zijn 30 jaar jongere Voice-pupil was een van de vele vrouwen waarmee hij zijn eigen Leontine Borsato bedroog. Dat stelt zijn ontdekker Henny Huisman in de Weekend. Henny heeft Marco een tijdje geleden nog gezien. “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter. Maan trad daar ook op en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld.”

De bronnen van Henny zijn naar eigen zeggen erg goed. “Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?

Het verbaast hem niet dat Marco aan Maan heeft gefriemeld, ondanks dat de zangeres slechts een aantal jaar ouder is dan zijn eigen dochter Jada. “Hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong.

Er komt nog veel meer rotzooi aan, denkt Huisman. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? ‘Doe niet?’ Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?

Jada moest eens weten, zegt de tv-ster. “Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: podverdee! Dat doet me zeer.

Marco is ontmaskerd als een serievreemdganger in de huid van een perfecte huispapa. Veel kijkers vinden zijn verschijning in de familieshow The Voice Kids ineens walgelijk.

Begrijpt Henny die imagoschade? “Marco gaat de geschiedenis in als een goede zanger, maar wél een vreemdganger. Dat is zonde van z’n carrière.

Foto: RTL, NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen