Geestige tv: Shownieuws zet Glennis Grace neer als ontspoorde narcist

Shownieuws zorgde gisteren voor bijzonder geestige televisie door Glennis Grace neer te zetten als een ietwat ontspoorde narcist. Het programma vraagt zich af of het wel goed gaat met de coverzangeres.

Shownieuws over Glennis Grace Beeld: Shownieuws

BN’ers hebben vaak geen idee hoe belachelijk ze zichzelf maken op de socials: ze hebben totaal niet door dat ze zichzelf veel belangrijker maken dan ze daadwerkelijk zijn. Eén van hen is Glennis Grace: zij is ‘op verzoek van veel fans’ begonnen met vloggen: “Mensen zien me altijd op tv en de glamour, maar dit ben ik, gewoon rauw en zoals ik ben eigenlijk.”

‘Kruimels tussen m’n tieten!’

Glennis van de vlogs is dus de echte Glennis. Nou, dan is het nog erger dan we al dachten. Ze denkt dat Nederland echt op íedere scheet van haar zit te wachten. Zo filmde ze zich gisteren in bed voorafgaand aan haar borstverkleining. “Shit, gewoon kruimeltjes van chips tussen mijn tieten. Heel handig, Glen!”, roept ze, terwijl ze haar borsten filmt.

Wat ís dit in hemelsnaam, vraagt Shownieuws-deskundige Bram Moszkowicz zich af. “Daar sta ík dus echt van te kijken. Waarom iemand dit doet. Waarom laat je dit zien?”, zegt de oud-topadvocaat, die zelf meer van vrouwen met enige allure houdt.

Dyantha Brooks, die bevriend is met Glennis, daarop: “Dat is toch een beetje het hele idee van vloggen. Ik moet zeggen dat ik er echt van geniet.”

Patty schrikt ervan

Patty Brard verbaast zich erover dat Glennis ineens haar hele leven uitvent. “Glennis is wel iemand waarvan ik weet dat ze sowieso nooit programma’s doet als het niet over haar muziek gaat (Patty bedoelt kennelijk een van haar Whitney Houston-covers, red.). En al helemaal niet over privéleven.”

Anouk Smulders vervolgens: “Ik was echt in shock. Ze is dit nu drie of vier weken aan het doen en ik zie haar vader in een niet heel gezonde toestand voorbijkomen, het is bij haar thuis en het gaat over haar borsten. Ik ben erover verbaasd. Je zit werkelijk álles voorbijkomen. Het verbaast mij ook.”

Eenzaam?

Misschien is ze eenzaam, suggereert Patty. “Ze heeft geen partner op dit moment. Dat is altijd het gevaar aan dit gevlog en dat Instagram. Je denkt dan dat je met iemand contact maakt, maar je gééft alleen maar, maar je krijgt geen antwoord.”

Evert Santegoeds denkt ook dat eenzaamheid een factor speelt. Net als veel andere bekende Nederlanders kan Glennis momenteel niet optreden en daarom krijgt ze veel minder aandacht dan waar ze aan gewend is. “Er is bijna geen werk, dus de muren komen ook op haar af, denk ik.”

‘Moet je dit wel filmen?’

Bram: “Ik begrijp het niet, maar iedereen moet doen wat hij moet doen. Ik begreep alleen niet waarom die stukjes chips dan net weer daar vallen en dat dat moet worden gefilmd.”

Dyantha: “Ja, dat gebeurt soms, hè? Met die chips en die kruimels.”

Bram: “Ja, maar moet je het ook filmen?”

Shownieuws kunt u terugzien op videoplatform KIJK.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen