Shownieuws spreekt Glennis Grace: ‘Het was niet eng’

Shownieuws had zondag een uitgebreid één-op-één-interview met Glennis Grace in de uitzending zitten. Het was een behoorlijk blasé ga-je-nog-naar-Amerika-en-hoe-is-het-met-Whitney-Houston-gesprekje. Het werd pas interessant toen de nabespreking aan de desk begon. Die was vrij komisch: de imitatie-act uit Almere werd neergezet als een soort superster, die je als interviewer met de nodige zenuwen benadert: “Jij durft ook alles te vragen. Liefdesbaby’s en alles. Vind je dat eng?

Privé-baas Evert Santegoeds vroeg het aan Dyantha Brooks, die Grace interviewde. Gelukkig vond Brooks het allemaal niet eng. “Nou, met Glennis niet. Heel veel mensen denken dat ik bevriend met haar ben.

Brooks reisde Grace vorig jaar achterna toen de zangers meedeed aan een talentenjacht op de Amerikaanse televisie. “Ook toen ik in Amerika was zeiden heel veel mensen: ‘Ja, maar je bent bevriend met haar.’

Dat is dus niet zo. Wel kunnen ze goed met elkaar over weg, waardoor zij grootheid Grace vragen mag stellen over een eventuele liefdesbaby. “Ik heb haar in het wereldje wel eens rond zien lopen, maar in Amerika had ik meteen een heel goede klik met haar. Vandaag dat ik met haar ging zitten ook. Ik voelde wel de vrijheid om dit soort dingen te vragen.

Hoe kijkt ze nou precies terug op het interview? “Ze was heel eerlijk. Volgens mij zit ze zo lekker in haar vel. Het gaat goed, er zijn aanvragen vanuit het buitenland (maar Glennis Grace blijft Nederland altijd trouw, red.), maar ze heeft eigenlijk ook zoiets van: ik wil me hier focussen (want daar lukt het niet, red.). Ze gaat ook een clubtour doen binnenkort, dus je kan haar waarschijnlijk binnenkort ergens in een club in de buurt zien (ze treedt op in zaaltjes in Zwolle en Hengelo, red.).

Tot slot gaf Grace ook nog aan dat ze graag wil verhuizen van Almere naar de Jordaan. “Maar dat is bloedduur. Dat is niet te doen.

Lees ook:
Glennis doet het weer: ‘Ik blijf Nederland trouw’ (oktober 2018)
Glennis stelt DWDD-kijker gerust: ‘Ik kom altijd terug’ (oktober 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen