Glennis Grace ontkracht bij Jinek geruchten over arrogantie

Glennis Grace heeft gisteren in de talkshow van Eva Jinek het gerucht ontkracht dat ze arrogant zou zijn. Ze krijgt het vaak te horen, maar het klopt dus niet. Dat gaf ze aan in de uitzending op RTL 4.

Glennis Grace © Jinek

Om de mensen in Nederland een beter beeld van haar te gunnen, is Glennis begonnen met vloggen. “Er was heel veel vraag naar van fans. Ik zette weleens wat in m’n Story en dat vonden mensen altijd heel erg grappig om te zien, maar ik had zoiets van: nee man, dan ben ik de zoveelste die gaat vloggen, maar ik kreeg er steeds meer vraag naar.”

Echt iedereen wilde dat Glennis zou gaan vloggen. Althans, dat denkt ze zelf. “Ik dacht: nou ja, ik ben nu toch inderdaad zo open, waarom niet? Er gebeuren best wel leuke dingen om mij heen, dus waarom niet gewoon vastleggen? Ook leuk voor later.”

Arrogantie

Vervolgens probeerde Eva Jinek langzaam te bewegen naar de heersende opvatting dat Glennis niet alleen een ietwat ordinaire, maar ook een vrij arrogante dame is. “Heb je ook het idee dat mensen eigenlijk niet zo goed weten wie je bent?”, begon ze.

Glennis: “Dat denk ik wel, ja. Mensen denken toch wel dat ik arrogant ben.”

Eva veinzend (die heeft haar huiswerk natuurlijk wel gedaan): “Dat zeggen mensen toch niet tegen jou?”

Glennis: “Ja, tuurlijk, jawel, sowieso. Je weet toch wat mensen tegen mij zeggen?”

‘Zo lief in real life’

Eva: “Mensen zeggen van alles en nog wat, dat is waar, maar echt zo zeggen: ‘Je bent een arrogante vrouw’?”

Glennis: “Ja, wel altijd van: ‘Oh, ik dacht dat jij arrogant was!’ Als ze me in real life zien.”

Eva: “Ja, van: ‘Je bent zo lief in het echt.’”

Glennis: “Lief, weet ik niet, maar wel anders dan zij van mij verwachten.”

Al met al hoopt Glennis dat de mensen die haar vlogs kijken, een beter beeld van haar krijgen. “Ja, maar ook om de andere kant van de fame te laten zien. Mensen zien me altijd op tv en de glamour, maar dit ben ik, gewoon rauw en zoals ik ben eigenlijk.”

Een fragment van Glennis bij Jinek kunt u bekijken op de RTL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen