Monique Smit over de zeik na sneer Henny Huisman

Monique Smit vindt het niet leuk dat Henny Huisman in de krant een sneer aan haar uitdeelt. Hij heeft haar helemaal niet gesproken, zoals hij zelf beweert. Dat zegt ‘de zus van’ in een verklaring op Instagram. Ruim acht jaar geleden riep Monique in de media dat ze samen met Tim Douwsma graag De Mini-Playbackshow van Henny nieuw leven in zou blazen, maar volgens Henny is ze daar helemaal niet geschikt voor. “Ik heb dat haar uitgelegd“, beweert hij in het dagblad.

Monique heeft echter helemaal nooit wat gehoord. “Lieve mensen, in deze bijzondere tijd een absolute bijzaak (en misschien nog minder dan dat), maar toch iets waar ik op wil reageren nu een wens die ik ooit eens heb uitgesproken toen ik nog wekelijks kinderprogramma’s presenteerde uit het stof is gehaald… 🤷‍♀️

Ze vervolgt: “Want natuurlijk is het geweldig om een tv-programma zoals de Mini-playbackshow te presenteren; zo’n gave show waar hele families (inclusief ikzelf) iedere week voor gingen zitten! Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt.”

En dan: “Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman (hierover) nog nóóit live heb gesproken… Fijne zondag, take care & stay safe.

Overigens vormen Monique Smit en Tim Douwsma al jaren geen duo meer. Hij heeft haar inmiddels keihard ingeruild voor Famke Louise.

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen