Henny Huisman vindt Monique Smit talentloos

Henny Huisman vindt het ongekend dat Monique Smit denkt dat zij het talent heeft om zijn vroegere hitshow De Mini Playbackshow nieuw leven in te blazen. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Een paar jaar geleden riep Monique in de media dat ze de show samen met Tim Douwsma zou willen presenteren, maar dat is volgens Henny niet zo’n goed idee. “Ik heb weleens gehoord: ’Dat zou de zus van Jan Smit graag willen doen’. Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar.

Henny heeft dat ook aan haar laten weten. “Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: ’dit ben jij niet’.

Als Henny over formats nadenkt, komt hij er vaak achter dat hij zelf toch eigenlijk de beste keuze is. “Het klinkt gek maar als ik daarna zit te dubben over een presentator, kom ik toch vaak bij mezelf uit.”

Volgens de presentator zien ze dat in Hilversum ook wel in. “Ik hoef niet per se op televisie, maar ik word altijd gevraagd. Ik bedenk programma’s, zoals Waar is dat feestje? En dan is de vraag: misschien is het wat voor Gordon, of voor die of die. En dan komt: of is het niet heel grappig als jij het doet? Zo’n oude lul tussen een hossende massa.

Henny begrijpt die suggestie wel. “Je bedenkt toch altijd iets vanuit je eigen gevoel.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen