Anita Meyer laat zich niet gek maken door tv: géén fillers

Anita Meyer laat zich niet gek maken door al die gebotoxte BN’er-collega’s op televisie. Ze weigert aan zichzelf te laten sleutelen om haar houdbaarheidsdatum in de media te verlengen. Dat laat ze weten in De Telegraaf. De 65-jarige Why Tell Me Why-zangeres heeft geen zin om net als Connie Witteman elke week onder een deegroller te gaan liggen. “Ik hou ook niet van dat geprik en gedoe. Ik moet het hebben van het zingen“, zegt Anita, die al twee keer meedeed aan Beste Zangers.

Anita is niet zoals types als Connie. “Nou ja, ik ben geen rode loper-type. Dan voel ik me altijd ongemakkelijk. Dat is, denk ik, een beetje Rotterdams. Ik wil er best leuk uitzien, maar dat is dus niet in een jurk met een diep decolleté.”

En dus ook geen botox of fillers. “Er zijn ook mensen die met cosmetische chirurgie van alles laten verbouwen, maar iedereen weet hoe oud ik ben en ik zou het echt belachelijk vinden als ik ineens grote dikke lippen en een strakgetrokken gezicht zou hebben.”

Een strakgetrokken gezicht zou er onnatuurlijk uitzien, aldus Anita. “Dat hebben vrouwen van 65 niet. Je moet daar eigenlijk al heel vroeg mee beginnen, wil het er nog een beetje natuurlijk uitzien.”

Geen deegroller voor Anita dus. “Ik hou er niet van.

Overigens is Anita Meyer een artiestennaam. In werkelijkheid heet ze Annita, met twee n’en dus.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen