Carlo Boszhard pakt draad op na #MeToo-geroep

Geplaatst op zo 20 sep 2020 om 8:30

Carlo Boszhard trekt zich weinig aan van de #MeToo-beschuldiging van youtuber Bram de Wijs. Hij pakt de draad vrolijk op en richt zich met goede moed op zijn televisiewerk. Dat is te volgen op Instagram. Bram was een jaar geleden bij het Televizier-gala en claimt dat Carlo toen ‘heel goor’ zijn billen betastte. De dag na het gala riep hij dat al op YouTube en Twitter, maar omdat bijna niemand hem kent, haalde het de media niet. Deze week begon hij er wéér over op YouTube en werd het wél opgepikt.

De reacties waren gemengd. Het lijkt er een beetje op dat het #MeToo-geroep van Bram als een boemerang in zijn gezicht is teruggekomen, want veel mensen verwijten hem aandachttrekkerij, vooral omdat hij al zijn beschuldigende tweets en commentaren ineens heeft verwijderd.

Naast berichtgeving op deze site, bij Veronica Magazine en bij Story, werd er over deze vermeende #MeToo-kwestie ook uitgebreid gediscussieerd op het beroemde FOK-forum. ‘Iemand glijdt met zijn hand over iemands bil’, luidt het topic aldaar.

Ene Bas vindt de commotie zwaar overdreven. “We moeten denk ik niet te hard uit de bocht vliegen. Als ik iedereen moet aanklagen die ooit aan mijn bil gezeten heeft, dan heb ik daar tot aan mijn pensioen een dagtaak aan.

Nine stelt dat Bram bij de ‘sneeuwvlokjesgeneratie’ hoort en Michael zegt: “Waarom zou je dit ruim een jaar na dato weer op je social media gooien? Klinkt alsof hij aandacht nodig had. Je moet toch wat doen om als youtuber aan views te komen in deze moeilijke tijden. Dan maar oude koeien uit de sloot halen.

Toch zijn er ook mensen die Bram steunen. “Jezus, het niet chill vinden als iemand uit het niks je billen aanraakt is in ineens aanstelleritus? :’) Lekker weer de omgekeerde wereld en koren op de molen van mensen die hun eigen behoeften boven andermans grenzen stellen“, zegt Chia.

Carlo reageert niet

Hoe dan ook: Carlo heeft besloten om niet te reageren op de beschuldigingen en hij laat zijn volgers op Instagram zien dat hij lekker bezig is met zijn televisiewerk. Hij had deze week opnames van Married At First Sight en gisteren werkte hij aan De TV Kantine.

Carlo laat zien hoe hij samen met zijn vriend Herald Adolfs op weg is naar een opnamedag van de persiflagecomedy. “Waar gaan we naartoe?“, vraagt Carlo. Herald: “De TV Kantine.”

Carlo: “De TV Kantine? Ik heb mijn tanden alweer meegenomen! Mijn tanden zitten in deze doos.”

Al met al lijkt het erop dat Carlo zich moedig door de #MeToo-beschuldiging heen slaat.

Foto: RTL
32 Reacties op “Carlo Boszhard pakt draad op na #MeToo-geroep”


 1. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Het is me wat.

 2. Anna Nas

  Wie zwijgt bekend schuld.

 3. Arseen

  Bram is een watje. Een jongetje van de ‘patatgeneratie’. Verwend en niet gewend dingen goed te scheiden in het leven. Met pampergedrag bereikte ouders dus 0.0.
  Ze maakte weerloze jongetjes, die niet open staan voor een dialoog maar aandachtstrekkende jongetjes bleven op social media, lees Youtube, om er ook nog eens zelf financieel beter van te worden.

  Natuurlijk moet Boszhard gewoon doorgaan. Ook op zijn pad zijn en gebeuren vaak minder leuke dingen toegeven aan schreeuwende kinderen op internet zou dpm zijn.Het maakt niet uit hoe je de aandacht trekt, als je hem maar trekt.
  Pappie’s en mammie’s hebben dit soort kinderen veel te serieus genomen en teveel gepamperd dus. Ik denk zowel ouders als de maatschappij soms beter doet aan negeren in de hoop dat het volwassen wordt.

 4. Fred in Leer

  Het verhaal hangt als los zand aan elkaar.. als het echt is gebeurd en met die bedoeling, had naar de politie gegaan voor aangifte.
  Het een jaar later ergens benoemen is voor de 5 seconden van sneeuwvlok fame..

 5. Gerard

  Het is in ieder geval overduidelijk dat dit platform heel graag wil dat het nieuws WEL opgepakt wordt. Iemand probeert hier overduidelijk een BN’er willens en wetens kapot te maken.

 6. Pettie Fart

  Vloggers, bloggers en Instajankers zijn toch wel de meest irritante gezwellen van deze tijd. Zou mooi zijn als dit soort aandachtshoeren heel snel ten onder zal gaan en we er nooit meer iets van zullen horen en lezen.

 7. Ray

  Een vent zou zo’n viespeuk meteen aanspreken en eventueel een paar tikkies verkopen, als dat nodig is. Tegenwoordig lopen er veel meer halfzachten rond die liever huilie-huilie doen op internet.

 8. rooie Rinus

  Hoe staat het eigenlijk met het 30 meter hoge #metoo standbeeld van Gerard Joling?

 9. Jeroen

  Ik ken deze acties van Carlo, goed dat dat nu eens naar buiten komt

 10. Brammie

  Volgens mij is deze site ook lekker bezig om Carlo proberen te cancellen. Dat er 6 dagen tussen de upload en het nieuwsbericht zat, geeft wel aan dat ook niemand dat heeft opgepikt en dat het een schreeuw om aandacht is. Zal mij niks verbazen als mediageilert Bram dit zelf aan MC heeft doorgegeven.

 11. Bart

  De vraag is wat moest Bram op het Televisierringgala?
  Deze jongetjes en meisjes die wat filmpjes maken op YouTube zijn voor de rest gewoon kijkers.

 12. Joost

  Jezus wat een aansteller die Bram. “Iemand zit even aan mijn bil” Kan alsnog per ongeluk zijn geweest, hoe druk is het op zo’n gala wel niet?

 13. Arseen

  @Bart
  zo 20 sep 2020 om 9:33,

  Aandacht wil hij. Ik heb het meteen gezegd. Nou en wellicht pakt hij de camera nog even met een of ander. En zo zijn of worden het ‘selfmade’ (ik kan het woord eigenlijk niet uit mijn bek krijgen) BN’ ers.( slimme maar transparante strategie noemen ze dat)
  Dat is het ultieme doel. Een gemis aan een weldenkend brein met hoog IQ en dan ook nog eens de kracht van een echte man, boer, bouwvakker en noem maar het op, moet je toch iets. Nou dan moet je op TV zien te komen. Welnu, de eerste stappen zijn gezet.

 14. Lisa

  Ik moest Bram even door Google halen en kwam op zijn pagina op Youtube terecht. Afgelopen december elke dag een upload, wat een werk en wat zonde van de tijd. Duidelijk gevalletje aandachttrekkerij.

  Desbetreffende upload van vorig jaar ook gevonden, maar daar leek hij stomdronken. In de upload van afgelopen week zegt Bram in het begin dat hij vaak drinkt. Ik heb het idee dat deze jongen hulp moet zoeken..

 15. Dirk

  Volgens mijn inschatting is Carlo Boszhard een beetje een vieze oude man en deze Bram een aandachtszoekende aansteller. klein bier. Next.

 16. Sport 7 kijker

  In iedere gay bar wordt je ook aan je kont gezeten. En dan is het ineens geen probleem. Hypocriet.

 17. Hans

  Zelf was die enorm fel in dat metoo gebeuren maar nu het hem zelf treft stelt het niet veel voor? Wat een ongelovelijke kwal.

 18. Youp

  Is bram nog nooit in een gaybar geweest ofzo??

 19. Henny

  Heeft de media nou echt niks geleerd van het hele gedoe met Jelle en Gijs? Jelle kreeg uiteindelijk het deksel op de neus en Gijs werd depressief en had geen werk meer. Kapot gemaakt door aanstellerij.

  Kijk eens verder MC. Deze jongen wil duidelijk aandacht en doet dit over de rug van iemand anders. Om kotsmisselijk van te worden. Arme Carlo

 20. anonymous

  Carlo is een viezerd. Weg met die man.

 21. Klaas

  In het scenario past dit hyperactief vies ventje best, het zal me dus niet verbazen als dit weleens waargebeurd kan zijn. Carlo Boszhard lijkt inderdaad op iemand die zich niet kan beheersen zodra hij op je geilt. Brrr.

 22. Linde

  @Klaas

  Aannames Klaas, heel gevaarlijk.. lijkt, mogelijk, wellicht, misschien. Dan is het nog niet waar omdat jij het denkt

 23. Genderneutraal

  Iedereen is een wezen gelijk. Clinton had een sigaar onder de desk, Trump deed aan ‘Grab her by the pussy’ en Carlo voelt een bil? Niemand is roomser dan de paus!.
  Maar heel even…waarom gebeurt mij dat nou nooit??? Ik trek de meest Skinny jeans aan, train alles en nog niks.

 24. Black Panther

  Carlo heeft gelijk, lekker negeren. Ken die gozer niet en wil zijn naam ook nooit meer horen.

 25. Emma (hoog segment escort)

  @Genderneutraal waarschijnlijk omdat je een arme sloeber bent.

 26. Simon Dekker

  @Anna Nas: wie zwijgt staat erboven. Jij bent de énige die hem deze reactie toewerpt. Ziekelijk.

 27. HBaz

  Sinds wanneer is iemands billen betasten goor? Of zat er nog stront aan de knikker?

 28. Pierre

  Vreemd verhaal dit. Lijkt me eerder poging tot wraak danwel jaloezie van Bram. Waarschijnlijk afgewezen door Carlo ofzoo en zet hem hem zo betaald. Of gewoon teveel gezopen en had gewoon aandacht nodig.

  Of hij wil gewoon graag met zijn kop op tv en denkt dat zo te kunnen bereiken.

  Wat er ook waar of niet waar is, het is treurig om dit zo op je socials te knikkeren.

 29. Genderneutraal

  @Emma,

  Zou dus mogelijk zijn….
  Misschien kun jij mij opleiden? Jij was toch ook als stoephoer ooit begonnen?

 30. Roel Veltmeijer

  Bram is een domme aandachtshoer. Net zoals mijn ex Robbert Rodenburg en zijn bff’s Anna Nooshin en Daan Hoogervorst.

 31. Mylfie Seis

  Team Carlo is weer extreem druk en hard aan het reageren ;) damage control noemen ze dat

 32. Erik

  Bram kan zelf zijn handen niet van jonge jongetjes afhouden. Toen hij als eind twintiger in een tienerbandje speelde zat hij met grote regelmaat aan jonge minderjarige jongetjes dus laat die viespeuk lekker zijn mond houden!
  Wil wat aandacht voor zijn kansloze vlogjes zeker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.