Carlo Boszhard pakt draad op na #MeToo-geroep

Carlo Boszhard trekt zich weinig aan van de #MeToo-beschuldiging van youtuber Bram de Wijs. Hij pakt de draad vrolijk op en richt zich met goede moed op zijn televisiewerk. Dat is te volgen op Instagram. Bram was een jaar geleden bij het Televizier-gala en claimt dat Carlo toen ‘heel goor’ zijn billen betastte. De dag na het gala riep hij dat al op YouTube en Twitter, maar omdat bijna niemand hem kent, haalde het de media niet. Deze week begon hij er wéér over op YouTube en werd het wél opgepikt.

De reacties waren gemengd. Het lijkt er een beetje op dat het #MeToo-geroep van Bram als een boemerang in zijn gezicht is teruggekomen, want veel mensen verwijten hem aandachttrekkerij, vooral omdat hij al zijn beschuldigende tweets en commentaren ineens heeft verwijderd.

Naast berichtgeving op deze site, bij Veronica Magazine en bij Story, werd er over deze vermeende #MeToo-kwestie ook uitgebreid gediscussieerd op het beroemde FOK-forum. ‘Iemand glijdt met zijn hand over iemands bil’, luidt het topic aldaar.

Ene Bas vindt de commotie zwaar overdreven. “We moeten denk ik niet te hard uit de bocht vliegen. Als ik iedereen moet aanklagen die ooit aan mijn bil gezeten heeft, dan heb ik daar tot aan mijn pensioen een dagtaak aan.

Nine stelt dat Bram bij de ‘sneeuwvlokjesgeneratie’ hoort en Michael zegt: “Waarom zou je dit ruim een jaar na dato weer op je social media gooien? Klinkt alsof hij aandacht nodig had. Je moet toch wat doen om als youtuber aan views te komen in deze moeilijke tijden. Dan maar oude koeien uit de sloot halen.

Toch zijn er ook mensen die Bram steunen. “Jezus, het niet chill vinden als iemand uit het niks je billen aanraakt is in ineens aanstelleritus? :’) Lekker weer de omgekeerde wereld en koren op de molen van mensen die hun eigen behoeften boven andermans grenzen stellen“, zegt Chia.

Carlo reageert niet

Hoe dan ook: Carlo heeft besloten om niet te reageren op de beschuldigingen en hij laat zijn volgers op Instagram zien dat hij lekker bezig is met zijn televisiewerk. Hij had deze week opnames van Married At First Sight en gisteren werkte hij aan De TV Kantine.

Carlo laat zien hoe hij samen met zijn vriend Herald Adolfs op weg is naar een opnamedag van de persiflagecomedy. “Waar gaan we naartoe?“, vraagt Carlo. Herald: “De TV Kantine.”

Carlo: “De TV Kantine? Ik heb mijn tanden alweer meegenomen! Mijn tanden zitten in deze doos.”

Al met al lijkt het erop dat Carlo zich moedig door de #MeToo-beschuldiging heen slaat.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen