Bram verwijdert #MeToo-aantijgingen Carlo Boszhard

Youtuber Bram de Wijs heeft een aantal #MeToo-beschuldigingen aan het adres van Carlo Boszhard van zijn social media verwijderd. Twee video’s waarin hij vertelt over het vermeende incident op het Televizier-gala staan nog wel online. Dat is te zien op YouTube. Bram vertelt in zijn nieuwste video dat Carlo hem vorig jaar achter de schermen van het gala ongewenst betastte. “Hij stak zijn hand om mijn bil heen en gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond“, laat hij onder meer weten.

Een zoekactie op Google leert dat Bram daar vorig jaar ook al over getweet heeft. Die tweets zijn vandaag na de berichtgeving op deze site verwijderd van zijn social media, maar staan nog wel in cache. “Kinderen voor Kinderen heeft niet gewonnen en Carlo Boszhard heeft over m’n bil geaaid???

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen