Horecazaken Gordon leeg, huilend op Instagram

Geplaatst op zo 20 sep 2020 om 8:10

De horecazaken van Gordon zijn zo goed als leeg, zelfs op piektijden als zaterdagmiddag. Het leidt tot veel verdriet bij de SBS 6-presentator. Dat is te zien op Instagram. Gordon heeft een filmpje geplaatst, waarin hij zijn volgers rondleidt in zijn volledig lege lunchroom Blushing; in het naastgelegen Burger Room zitten slechts een paar mensen. En dat terwijl beide horecazaken recht tegenover het Museumplein zitten, waar normaal gesproken dag in dag uit hordes toeristen lopen.

Het is niet mals wat hem overkomt, aldus Gordon. “Ik wil toch even een keer laten zien hoe het echt is. Dit is mijn winkel op zaterdagmiddag, waar normaal gesproken honderden mensen kwamen. Nu is dit de trieste aanblik van wat het nu doet.”

Hij vindt het heel pijnlijk. “Ik kan je gewoon eigenlijk niet uitleggen wat het met je doet als ondernemer, lege terrassen. Ik zou alleen maar willen zeggen: laten we nou met z’n allen eens eerlijk zijn op Instagram en Facebook om te laten zien hoe het écht is en eens te stoppen met hoe leuk ons leven is, hoe mooi we het hebben en hoe gezellig. Dit is de keiharde realiteit van waar we nu doorheen moeten. Ik zal je eerlijk vertellen: ik weet niet hoe we dit moeten doorstaan.”

De Gordon-zaken zijn zwaar afhankelijk van toerisme. “We zitten middenin het museumdistrict. Als je goed kijkt zie je geen enkele toerist meer. Het is gewoon echt om te janken. Dat ga ik niet doen, maar ik kan het wel.”

Het is echt een tegenslag in zijn leven. “Als je ziet wat ik heb geïnvesteerd om dit allemaal mooi en prachtig te laten zijn… Ik moest het even delen, dit is de tendens van nu. De nieuwe maatregelen worden nog heftiger, omdat mensen nu helemaal bang worden om naar restaurants te gaan en noem maar op.”

Ik ben altijd een heel positief mens, dat zal ik ook blijven, ik weet dat we hier uiteindelijk doorheen gaan komen, maar ik heb gewoon even geen woorden.”

Gordon op Insta:

Foto: RTL
92 Reacties op “Horecazaken Gordon leeg, huilend op Instagram”


 1. rooie Rinus

  Even buiten het feit dat dit natte stuk drijfhout altijd jankt om en over alles, is de horeca in z’n geheel toch wel behoorlijk de sjaak. En dat blijft bijzonder vervelend.

 2. Anna Nas

  De horeca Amsterdam is teveel afhankelijk van toeristen.

  Bedankt asocialen virusontkenners en studenten.

 3. q8

  man doe niet zo zielig,
  Jij hoeft helemaal niet meer te werken,
  en er zit ook niemand op jouw te wachten,

 4. Drama queen

  Ah ja verschrikkelijk, alles gaat kapot zo. Sneu voor Gordon! Hoe komt hij er eigenlijk bij dat hij een positief mens is?

 5. Needs

  En ook al geweigerd op Tinder/Grindr…om nog iets te sconen. Dat wordt weer paar maanden kliniek in buitenland.

 6. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Sjors was gisteren in Muiden en daar zaten de terrassen stampvol.

  Zou het iets met gebrek aan kwaliteit en veel te duren producten te maken kunnen hebben, Heuckeroth?

 7. Petra Selie

  Haha Gordon vergane glorie totaal overbetaald bij SBS6 en levert niet en de horeca is inderdaad om te janken maar waarom hebben we geen medelijden met deze man ?

 8. Oke

  Misschien had Gordon een restaurant moeten bedenken waar ook Nederlanders willen eten? In plaats van afhankelijk te zijn van buitenlandse toeristen rondom Museumplein die geen idee hebben wat een pauperzaak het is.

 9. De Ongelovige

  Dat ‘ie tussen de drugs en drank door nog tijd had om dit stukje op te nemen, zeg!

 10. Pauline

  De horeca heeft het erg moeilijk zeker ook met de nieuwe maatregelen maar dat zijn de avond en nachtzaken zoals die van mijn zoon. Slapeloze nachten ook voor mij als je ziet dat hij knokt en zich aan alle regels houdt en de vrees dat hij het niet gaat redden. Is een jaar geleden gestart en het is een financiële ramp. En dan Gordon, heeft miljoenen op de bank, een dik sbs contract, is geen horecaman en laat zijn zaken aan Anderen over en heeft inmiddels het grootste deel van zijn personeel ontslagen. Met die aandachtsgeile Narcist heb ik absoluut geen medelijden. Dat moest ik ff kwijt.

 11. Jeroen

  Niet zo piepen. Was afgelopen week in Noordwijk en ben nieuwsgierig de winkel van Montana Meiland ingelopen. Ik was niet de enige, die zaak loopt prima, er komen hordes mensen op af.

  En ook in het restaurant van Cas Jansen loopt het storm.

  Gordon heeft de gunfactor niet.

 12. WEST

  Talpa kan Blushing wel inlijven. Ze hebben toch al de overeenkomst dat beide hutten voor geen meter meer lopen.

 13. Jeroen

  Heel vervelend allemaal, zeker! Maar Gordon gun ik het wel eigenlijk. Wat veel rimpels trouwens al op die leeftijd…

 14. Rotterdammer

  @Pauline… je slaat de spijker op de kop! Natuurlijk zijn de maatregelen méér dan triest voor de reguliere horeca ondernemers. Voor de narcistische jankbal Gordon is Blushing maar een bijzaak… verder inkomsten genoeg. Bovendien zijn het waardeloze zaken ,slechte kwaliteit en achterlijk duur. Ik gun hem wel een faillissement die waardeloze enge vent.

 15. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Gordon is over; Martien Meiland is zijn opvolger! En dat valt Gordon zwaar!

 16. Curryworst

  “Ik ben altijd een heel positief mens”, aldus Gordon over Gordon.
  Bij Gordon denk ik toch altijd aan een rancuneuze valse ouwe nicht.

 17. Help

  Tja Gordon. Te danken aan je vriendje Rutten. Zoveelste leugen van hem: Zorgpersoneel kan fluiten naar die 1000 euro netto bonus.

  Media=Virus

  Geen enkel tegenwoord over corona paniek
  Over 2020 tot 70 jaar: 70 pure corona doden.
  Over 2020 vanaf 70 jaar: schatting 326 pure corona doden.
  Aantal griep doden 2018: 6444
  Aantal griep doden 2020: 0
  OFFICIELE CIJFERS: RIVM
  Bang gemaakt door een onderwijzer 3e klas lagere school, die nu Minister van Volksgezondheid mag spelen van het kartel.

 18. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  De meeste horeca-ondernemers hebben het het laatste half jaar niet best! Daar mogen we wel eens bij stilstaan! Gordon is helaas geen uitzondering….

 19. Herman Brusselmans

  Dor hout, weg ermee!

 20. Daan de Vries

  En dit is nieuws omdat?

  Oftewel, kom met echt medianieuws zoals het hoort en geen onzinberichten.

  Ik verwacht van de journalisten achter deze site nieuws over media en geen kul

 21. Ome Cor

  Ik kan het niet beoordelen maar het is natuurlijk verschrikkelijk voor het personeel.

 22. G.ossip

  Horeca Nederland word ten graven gedragen,lijkt wel of alles kapot moet,hardwerkende mensen kunnen niet meer fatsoenlijk ondernemen en dat is een schande.

 23. Remi

  Dit is echt triest.
  Met name verantwoordelijk is een Mark Rutte, met z’n Covid doemscenario’s.

 24. Arseen

  Weet je, je kunt het jongetje wel uit Floradorp ( Vogeltokkie’s) halen maar Floradorp niet uit het jongetje. Ook niet als je met ‘Blushings’ op een andere doelgroep mikt.
  Daarmee kun je slechts tijdelijk maskeren wie je werkelijk bent schijnbaar ook blijft.
  Overigens Sjors, gisteren nog stralend weer en inderdaad overvolle terrassen in mijn woonplaats.
  Sommige tenten lopen altijd. Kan het misschien aan jezelf liggen?

 25. Eva

  Tja met slechte kwaliteit, torenhoge prijzen en ongeïnteresseerd personeel ga je deze horeca oorlog niet winnen. Toch gek dat er veel Vergelijkbare zaken in de omgeving van het Van Gogh elke dag bomvol zitten. Waar zou dat nou aan liggen?

 26. Margriet

  Gelukkig zitten de terrasjes in ons dorp wél vol. Nederlanders hebben eindelijk ontdekt dat de provincies toch wel heel erg leuk zijn. Sfeervolle kleine dorpen, goede en vriendelijke bediening. Normale horecaprijzen.

 27. MolTalk

  Misschien moet ie geen €12 vragen voor een kopje niet te zuipen koffie, compleet geen enkel gevoel met de realiteit die man, bah!

 28. zus

  Bij ons in Emmercompascum zit het dorps cafe altijd vol , na de kerk krijgt iedereen een soort van kaasstolp op zijn hoofd, en de koffie met gevulde koek zijn is een begip , gebakken met hoogveen met laagveen lukt het niet krijg je ook een hele vreemde smaak

 29. Job

  Ga toch weg ! Beetje 7 euro voor een bak koffie in een papieren bekertje betalen, dan ben je echt op je achterhoofd gevallen, net als die malloten die bij Starbucks

 30. Pettie Fart

  Zo te horen aan zijn nasale gejammer zit hij weer flink aan de coke. Je ziet hem gewoon hard zijn best doen om tranen op te wekken deze narcist, borderliner en aandachtshoer. Vreselijke man.
  Jammer van zijn toko, maar het is ook niet dat hij op een houtje hoeft te bijten. Beter kan hij stoppen met snuiven want dat kost ook een lieve duit.

 31. J.Bouwmeister

  Beste Gorden:
  Ik hoop dat jouw horecazaak naar de kloten gaat want in mijn ogen bij jij een zakkenvuller.

 32. remco

  Heel Nederland viert vakantie in Nederland en hij jankt over lege terrassen, nou als je het goed voor elkaar hebt zitten er echt wel lokale bewoners/ Nederlandse toeristen op je terras. Dus je doet iets verkeerd Gordon.

 33. Arseen

  MolTalk,

  In mijn omgeving gezellig terras, heerlijke versge koffie. (Niet 1001 koffiesoorten, koffie en zeer smakelijk.)
  Mooi opgediend, hotelporcelein, borrelglaasje van mengeling likeur en slagroom en koekje of bonbonnetje.
  Prijs: 2.20 euro

 34. Zomaar

  @Arseen.
  Nog netjes met je Floradorp.
  Deze wijk wordt in de volksmond De Rimboe genoemd.

 35. Arseen

  @ Zomaar

  Alles zit in goed lezen.
  Ik neem het je niet kwalijk. Waarschijnlijk niveautje Gordon!

 36. Zomaar

  Met vogeltokkies bedoel je misschien Vogeldorp?

 37. Dries Roel Vink

  Gordon zijn etablissement ‘Het Donkere Hol’ heeft het wel druk gehad!

 38. man pan

  Ik snap die viruswaanzin gekkies niet. Al die corona maatregelen van Rutte zouden slecht zijn voor de economie. Nu zien we de gevolgen van al die hoge aantal besmettingen, toeristen vluchten massaal weg, is het weer de de schuld van Rutte.
  Knettergekke idioten.

 39. Henk

  Ik kwam eens langs zijn zaak in Blaricum.

  Gauw doorgereden naar Laren.

  Nederlanders slaan zijn zaak over.Lijkt mij logisch. Je gunt het hem niet.

 40. Arseen

  @Zomaar,

  Het werd een Vogelaarwijk ( Ella Vogelaar, reeds overleden) na vele andere pogingen die er al eerder werden genomen.
  En ja, ik maakte er ‘Vogeltokkies’ van….je begrijpt mijn woordspeling van.
  En als ik goed ben geinformeerd stond Heuckeroth’s wiegje ooit in deze buurt. Vandaar.
  Het is net als een mop/grap die je moet uitleggen, dan is de kracht weg beste Zomaar.

 41. Arseen

  woordspeling van= woordspeling WEL

 42. kruitje roer me niet

  Je zou niet janken

 43. Ap

  Gordon ga a.u.b. naar afrika,en verveel ons niet met je gejank aansteller,je bent niet de enige die het moeilijk heeft,er zijn ook mensen die geen geld hebben,jij heb geld zat,je bent een zielig persoon die weer aandacht moet hebben,gemaakt huilen,daarben je goed in,voor de rest nergens in.

 44. Remi

  Afgelopen vrijdagmiddag, vól in de zon, een driedubbele uitsmijtert
  ham/kaas genuttigd in het pittoreske Reusel (Zuid-Oost Brabant). ‘

  … En óf dat een complete maaltijd was !
  Ik kon amper nog lopen ‘na afloop’ ;)
  Colaatje erbij, totale schade 9 Euro 55.

  Het Kempendorpje kent drie terrassen, en het was op alledrie bómvol.
  Iets doet-ie niet goed, onze gewaardeerde Gordon …

 45. Hans

  vies vet varken optieven met je vieze dure koffie

 46. Jan

  Andere terassen zitten vol.
  Kan het ook zijn dat de mensen de schijt hebben van deze snuiver ,janker , leugenaar en zo kan ik nog wel een poos doorgaan

 47. Gerda

  Het is een verschrikkelijke tijd, voor iedereen..
  Maar het is vooral voor Gordon vreselijk..Heel erg vreselijk..De arme donder…Arme arme Gordon..Het ongeluk treft jou altijd he knul..Zo triest, zo triest..Hou de moed er in hoor…

 48. Wilfred Degens

  Beste Gordon, al je schier oneindige goodwill bij het grote publiek lijkt hier, gezien de gemiddelde reactie, opgedroogd te zijn. Wees wijs, trek daaruit de enige juiste conclusie! Trek je terug uit je popi jopi droom uit je inmiddels verre verleden! Helaas voor je, je naam alleen al roept bij de massa een ranzige weerstand op. Dat is toch niet wat jij en je programmamakers willen?!!

 49. Vegan

  Ik heb geen medelijden met hem.
  Dan hoeven er ook geen extra dieren geslacht te worden.

 50. Master Beer

  Bijkomend probleem…. de koffie bij Blushing is puur slootwater waar ergens in de verte een koffieboon voorbij is gerold. Tel daarbij op de schofterig hoge prijs voor dat verwarmde slootwater en je snapt dat Blushing Rotterdam slechts korte tijd na de opening alweer gesloten was. Jaren voor de corona zooi.

 51. Britt Scholte Lover

  Stop met die Blushing zaken en richt je op je zang carriere en presenteer talent

 52. Edsillus Rompa

  Ik dacht dat dit een reclame was voor anti rimpel crème met de foto voor de behandeling van de voorhuid haha.

 53. Koe Man

  Ga eens normale prijzen vragen voor een kopje koffie en je zaak loopt helemaal vol.

 54. Gordon moe

  Vetklep, narcist, (ex) junk en viezerik Gordon die zich uitgebreid zonder enige schaamte laat fotograferen met die verlepte junk Ferry Doedens op een Pride-feest. Beide hadden schijt aan de corona regels. Nu loopt hij weer te janken.
  Deze man is zo vervelend en niet meer om aan te zien, niet meer om aan te horen met die heksenlach en zijn kinderlijke humor. Ksssssssssst ga weg!

 55. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Nou beste mensen, zeg het maar:

  Willen we meer of minder Gordon?

 56. Fatima

  Ik zou zeggen neem een lijntje………..het kalmeert.

 57. Wendy's dealertje

  Hij kan altijd terugvallen op onderbroeken verkopen op de Albert Cuyp.

 58. Jakkes

  Om eerlijk te zijn zie je in Rotterdam weer uitpuilende horecazaken. Ligt het dan toch niet aan Gordon met zijn FvD rotzooi?

 59. xxxxxx

  Ach ja, Gordon…… Maar ik leef met name mee met al die hardwerkende horeca in kleinere dorpjes en steden die hopen de crisis door te komen. Voor een klein dorp en geen horeca meer is dit veel triester als dat Gordon zijn tent zou moeten sluiten. Genoeg horeca over in Amsterdam.

 60. Frank Zweers

  Kleine dorpen kunnen de tyfus krijgen. Hadden ze maar om Wilders of Baudet moeten stemmen. Die hadden hun geredt! Nu krijgen ze waar ze voor gestemd hebben.

 61. Caramba

  Als Gordon huiliehuilie, dan ik lachielachie.
  Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

 62. Remi

  Zondagmiddag update vanuit het pittoreske Bladel.

  Hier in Bladel zitten de horeca-terrasjes stámpvol …
  ‘bedienende’ meisjes bijna in paniek, zo druk ! … maar echt …

  … What went wrong, Gordon ?
  … Zuid-As mensjes weten uw horeca-gelegenheid niet te vinden ?

 63. Teuntje

  Die enge valse vrucht moet een dark-room gaan beginnen in zn huis whaaaaaaaa

 64. Garry glamour

  Gordon moet niet zeuren , hij woont in een huis van een paar miljoen , kan nog steeds elke dag zijn portie coke bestellen en kan met Ferry naar feestjes gaan .
  Wie heeft het hier moeilijk ? .
  Het zal allemaal wel meevallen voor hem , maar ja Gordon is ook ziekelijk verslaafd aan aandacht , dus vandaar de stukjes op Instagram.

 65. Lilly Labiamus

  Niemand gunt deze verlopen narcist met zijn ordi tenten een bezoek. Met of zonder corona.

 66. Koos

  Wat een aandachtstrekker. Maar wat ik werkelijk kwaadaardig vind zijn de virusontkenners hier op deze site. Deze zijn een gevaar voor de samenleving en zouden opgesloten moeten worden, waar dan ook.

 67. Patty

  Die valse ouwe psoriasis vetklep heeft vast nog genoeg vet op de botten. Niet zo zeiken dus!

 68. Bastiaan

  Geen medelijden met dit stuk uitschot!

 69. Kokosnoot Kip Ei

  @Anna Nas
  zo 20 sep 2020 om 8:17
  “De horeca Amsterdam is teveel afhankelijk van toeristen.
  Bedankt asocialen virusontkenners en studenten.”

  Wat was er het eerste? Corona ontkenning of lockdown?
  De ontkenners gaan wel lekker een hapje eten bij Gordon. Ik heb meneer Lockdown nog niet bij hem zien aanschuiven.
  Wat ik wel zie, is polarisatie. Meneer Lo…..pardon Corona heeft zijn zin.

 70. HBaz

  Maak er coffeeshops van.

 71. robert

  Het blijft gewoon een engerd, horeca zaak of niet.

 72. Jezus

  Natuurlijk moet hij het hebben van de toeristen. De Nederlander loopt graag een blokje verder. Gordon slaapt vanavond in zijn villa, ik heb meer begrip voor de bediening en mensen in de keuken. Mafkees, met z’n Louis Vuitton kettinkje.

 73. Flits Bom

  Weer laat naar je nest gegaan Heuck?
  Ga naar bed en morgen schijnt de zon weer.

 74. G Joling

  Misbaksel, zit je niet aan te stellen !
  Heb je nog steeds niet genoeg geld ?
  Overbetaalde non-valeur. .

 75. Sjoerd

  Gordon huilt graag de aandacht naar zich toe.

 76. Els

  @ xxxxxx
  zo 20 sep 2020 om 12:20,

  Je medelijden met kleinere steden of dorpen mag je houden. Ik woon in een dorp, je kon vandaag je nek breken over de mensen, wandelaars, fietsers, in het park, op terrasjes, en bij de vele zaken die ons dorp rijk is…( in tegenstelling tot wat jij suggereert, weinig horeca). Veel jongeren gezellig samen fietsen en wandelen ook, opvallend veel. Sterker nog, ik sprak mensen die juist de Randstad een paar dagen ontvlucht hebben om het mooie Limburg aan te doen.
  Gisteren bij Kassa (tv) een Nederlse wijnen test.
  Beide winnende wijnen komen uit ons mooie limurg, te weten Thorn.
  Ik bedoel maar xxxxxx……..Wij hebben alles, meer zon, daardoor mooie wijnen, btaalbare menu’s, mooie natuur….dusssssssss

 77. Africa News Network

  Mister Gordon, why r u gay?

 78. Donald Dumb

  Hoe vaak gaan hier nog artikelen over verschijnen?
  Gordon is failliet. Dat weten we nu wel…

 79. Sander

  Als je het alleen van touristen moet hebben dat zegt al genoeg. 😂 Geen locals die zin hebben om naar die tent te gaan. Ondanks dat wens ik hem veel sterkte.

 80. AlexF

  ach zielug hoor.

  Niemand wilt bij hem een kopje koffie halen met een lange vinger. Echt zielug.
  Dan heeft hij maar een dating APP geinstaleerd en dan word hij niet eens geaccepteerd. Dan is het dubbel vervelend. En dan heeft hij nog een ziekte waar zijn weerstand laag is. Dan is het nog vervelender.

  Sterkte.

 81. Lies

  Knap dat Gordon is afgekickt maar ik vind hem er op deze video niet zo best uit zien. Zo iemand gun je gewoon een stabiele relatie, dan gaat hij vanzelf meer van zichzelf houden.

 82. Tim H

  Amsterdam heeft gekregen wat het (door de Amsterdammers zelf gekozen) linkse bestuur wilde: geen toeristen meer.

 83. T

  Schaamteloos… ik heb medelijden met ondernemers van kleine horecazaakjes die op omvallen staan, en alles kwijtraken als het zo doorgaat.

  Niet met Gordon die al miljoenen heeft, en er één of twee cafeetjes op naast houdt als soort van hobby. Die blijft zijn miljoenenvilla en Porsche toch wel houden. Totaal respectloos om dan zon video te posten in tijden zoals deze.

 84. critikast

  Die lege zaken van Gordon hebben niets te maken met Covid, maar alles met de manier waarop je in die zaken wordt behandeld en wat je krijgt geserveerd. Lauwe drankjes, snauwerig ongeïnteresseerd personeel en een hamburger waar ik niet eens aan durfde te beginnen. En dat alles gelardeerd met enorm hoge prijzen die in geen enkele verhouding staan tot de kwaliteit van het gebodene. Dus geen corona-oorzaak, maar verstandige consumenten die met een grote boog om dit soort oplichters heen lopen ! Boontje komt om zijn loontje Gordon!

 85. AlexF

  Gordon de nieuwe Frank Masmeijer.

 86. Xxxx

  Reed van de week met de lijnbus op de Veluwe door Garderen. De ijsco-boer ter plaatse deed ondanks de Coronatijd goede zaken. De terrassen waren over vol misschien wel te vol. Ligt ook aan de kwaliteit die je levert. Ik lees dat de kwaliteit in de zaken bij Gordon vaak te wensen over laat. Het leven heeft goede en slechte tijden. Jaren boven je stand geleefd en nu moet je een stapje terug doen. Als je hoog van de toren blaast Gordon kun je diep vallen. Jaren heb je in weelde geleefd als ondernemer en in het entertainment. Het kon niet op. Denk dat je krokkedilletranen wel meevallen.

 87. Bob

  Huil niet zo!

  1. Je hebt geld zat, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je failliet slaat.
  2. Volgens mij doe je iets niet goed, kijk bijv. naar een Brasserie van Dam, zit elke dag vol.

 88. Tuk

  Edsillus Rompa

  Volgens mij werkt de crème te goed zelfs zijn kop krimp er van, smeren helpt dus niet doet zo te zien verrekte pijn
  Mutsje Froger smeert volgens mij de zelfde Crème ook zo’n verwrongen kop

 89. ed

  Ik vind dit echt geen leuke man maar dit gun ik hem ook niet. Hij geeft hier weer wat duizenden anderen ook ervaren. Ik koop al maanden bewust lokaal om de te helpen. Ik hoop dat het wat uitmaakt maar ik denk het niet. Als wij ons nu allen aan de regels zouden houden zouden deze mensen er ook wat beter voor staan.

 90. Ikke

  Je bent niet de enige en er zijn ergere gevallen, mensen die hun baan verliezen en in de bijstand belanden, hoef jij niet heen! Aansteller!😝

 91. Homo

  Ja Gordon jij dacht het te maken met je koffie tentjes je weet er zijn er te veel van en je kon het zien aankomen Rotterdam moest jouw ook al niet zaak naar de kloten. .En waar maak jij je nu druk om poen zat zei je toch je hoeft niets meer te doen ga lekker naar ZuidAfrika wie weet vind je daar wel een lekker negertje waar je je laatste levensjaren mee kan delen zie dat je er niet jonger van word al die stress in Nederland je kan nu relaxed je oude dag slijten met coke Ferdi en kontjes neuken en party’s geven zoveel je maar wil daar ga je goed King Gordon. Nu hebben wij al een opvolger voor je Maritien Meyland .

 92. Penny Wise

  Ja Gordon, dat krijg je als je in bed ligt met de VVD.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.