Natacha Harlequin wil niet praten over tv-flop

Geplaatst op zo 20 sep 2020 om 9:00

Natacha Harlequin wil de media niet te woord staan over het floppen van haar vooravondshow Dit Vindt Nederland op SBS 6. Ze richt zich op de drie laatste weken die nog komen gaan. Dat werd zaterdagavond gemeld in RTL Boulevard. Na drie weken van horrorcijfers heeft SBS 6 eindelijk besloten om Dit Vindt Nederland van de buis te halen, maar pijnlijk genoeg moeten alle betrokkenen nu nog drie weken gaan trekken aan een dood paard. Natacha wil het er niet over hebben.

‘Laten we praten!’, roept Natacha elke avond in de intro van Dit Vindt Nederland. Zelf heeft ze daar nu niet zo’n zin in. Ze had natuurlijk wat anders verwacht van haar plotselinge tv-avontuur.

Natacha kreeg lovende reacties op haar optreden in de racismespecial van Veronica Inside en hield daar deze presentatieklus aan over. De kans dat ze nu weer een programma krijgt, is natuurlijk vrij klein.

De mannen van Veronica Inside reageerden vrijdagavond lacherig op het nieuws dat Natacha’s meningenshow van de buis wordt gehaald. “Die mevrouw die bij ons in de racismeshow zat heeft weer alle tijd om weer eens langs te komen. Die heeft wel succes gehad met haar programma“, merkte Johan Derksen op.

Misschien kunnen ze Martien Meiland inzetten, riep hij gekscherend. “Martien Meiland zit er dadelijk elke avond, hè?

Collega René van der Gijp: “Die gaat ook het weer doen, Martien Meiland. Het wordt niet SBS 6, het wordt SBS Meilandjes.”

Foto: SBS
83 Reacties op “Natacha Harlequin wil niet praten over tv-flop”


 1. rooie Rinus

  Dat ligt niet aan haar maar aan t volkomen domme format.

 2. M

  Die muts kan niet presenteren.

 3. Anna Nas

  Groot gelijk. Boulevard is alleen maar op sensatie uit.

 4. Arseen

  Ik zou het ook hard VERDEDIGEN!

 5. Remi

  Harlequin had haar ‘fifteen minutes of fame’ aan tafel bij VI.
  Daar blijft het bij.

 6. Pettie Fart

  Zodra ze weer een blanke kan beschuldigen van vermeend racisme staat ze vooraan het hardst te roeptoeteren.

 7. De Ongelovige

  Dat ligt geheel aan haar, want het is een fan-tas-tisch format.

 8. Roelof

  Wat voor lovende reacties? Bij de grachten gordel figuren zeker?

  Over 3 weken zal ze wel als verklaring geven ‘hoe racistisch Nederland’ wel weer niet is.

 9. Tv man

  Ze is ronduit angstaanjagend en komt als een agressieve en verongelijkte vrouw over. Haar blik in haar ogen geeft mij de kriebels. Ze is eng. En agressief. En boos. En naar nu blijkt ook laf. Een opinie-programma presenteren, zelf het hoogste woord nemen om anderen de maat te nemen maar geen reactie geven op een mislukt avontuur. Verongelijkt slachtoffer.

 10. Kwebbel

  De 5-uur show scoort nog veel slechter, en die blijft (vooralsnog?) wél. Verklaring ?

 11. Dennis

  @kwebbel, makkekijk: deze wordt zwaaaaaaar gesponsort en kost sbs dus geen/weinig geld.

 12. Ben Zine

  Het programma gaat helemaal niet van de buis maar wordt gepauzeerd tot half december. Natacha heeft namelijk van half oktober tot begin december een andere belangrijke klus, iets met intochten etc. Als deze klus is afgelopen na een verjaardag op 6 december, gaat ze nog even lekker twee weken op vakantie. Daarna gaat het programma weer gewoon verder.

 13. MolTalk

  Wat een slappe hap. Alleen maar praten als het haar uitkomt en in haar straatje past. Wat een FLOP!

 14. darius

  Het format van het programma is op zich niet zo slecht denk ik maar ik heb het nooit gezien dus kan niet oordelen over de uitvoering. Een reden voor mij om niet te kijken is het feit dat het weer zo opgelegd divers moet zijn. Roepen dat je wordt gediscrimineert is voor de mens van kleur al voldoende om deskundig te zijn.
  Zo moet er tegenwoordig ook in iedere reclame minimaal een mens van kleur zitten.

 15. HalloJumbo

  Praten lukt niet; ze heeft die plasser van Roethof nog in de mond.

 16. Karin

  Dus JdM heeft voor elkaar gekregen wat niemand lukte: eindelijk Natascha Harlequin van tv #diezienwenooitmeerterug

 17. maatje te groot

  Nogmaals en hetkan niet vaak genoeg gezegd worden: Als je alleen op kleur kiest om politiek correct over te komen, in plaats van kwaliteit krijg je die zeperds.. Dus gewoon naar kwaliteit kijken. Is dit zo moeilijk?

 18. Jan van Eerten

  Flopperdeflop

 19. Analyticus

  Een reden voor de mislukking is dat er veel te veel nietszeggende ‘bekenden’ hun mening in het programma geven. Oplossing: maak een mix van onbekenden en (onbekende) kenners van het onderwerp dat behandeld wordt en nodig één steeds andere bekende Nederlander uit.

  l

  onderwerp

 20. Jantien

  Wat een grap! Jarenlang redacties mailen dat je op tv wil (omdat je zwart bent) en nu niet thuis geven. Natacha Harlequin is gewogen en veeeeels te licht bevonden. Snel weer terug naar de advocatuur. Alhoewel, welke “succesvolle advocaat” had überhaupt tijd gehad om een dagelijks programma te presenteren… Benieuwd of iemand nog eens uit gaat zoeken hoe “succesvol” deze dame eigenlijk echt is

 21. Dries Roel Vink

  Natascha was de ZWAKSTE SCHAKEL! Dus, TOT ZIENS!

 22. Genderneutraal

  NU weer inlikken bij Margriet!

 23. Help

  Beste peilingen zie je op social media en youtube.
  Het media kartel (npo/sbs/rtl/radio1) liegt. “Nepnieuws”.

  Kijk vandaag eens op Maurice de Hond met zijn peilingen.
  Vvd +1. Tuurlijk. Alsof we achterlijk zijn. Zorgpersoneel kan fluiten naar de beloofde netto 1000 euro bonus, En daarom een extra zetel erbij ?
  Media=Virus.

 24. Rastom

  Helder!

 25. Sport 7 kijker

  Afgang nummer 421294 voor SBS6

 26. Jan

  Wat een slappe hap.
  Als ze geen kans had gekregen,had ze staan bleren van ik word gediscrimineerd.
  Maar over een mislukt avontuur praten dat kan toch niet, wij donkere mensen kunnen alles maar krijgen in nederland geen enkele kans
  Het nivo als advocaat zal wel hetzelfde zijn.
  Wat nog rest is het gratis geld loket

 27. Swiet sikstien

  Zin in pepernoten nu.

 28. Ome Cor

  Weten we zeker dat het niet Akwasi is op die foto?

 29. Kees van kastel

  De waarheid is hard. Niemand is geinteresseerd in die flauwekul opgedrongen door een advocaat die haar zoontje als orakel beschouwd. Watvind die er eigenlijk van?

 30. Willie

  Natacha kreeg lovende LINKSE reacties op haar optreden in de racismespecial van Veronica Inside en hield daar deze presentatieklus aan over.

 31. By the way

  Ik zie ze er nog voor aan om morgen te praten over wat Nederland vindt van het stoppen van het programma. Met als uitslag dat het programma toch doorgaat. Een Veronica Inside scenario. Dat werkt prima.

  Het is sowieso onduidelijk waarom dit programma nog drie weken door moet/mag. Meestal valt het doek meteen en trekken ze nog wat herhalingen uit de kast.

 32. Margriet

  SBS6= het speeltje van John. Weten de BN’ers ( of diegenen die denken dat ze een BN’ er zijn) nu nog niet dat John zijn ideëen op deze zender uitprobeert? Na een paar weken geen succes; weg ermee en tegelijk de bijbehorende presentatoren/presentatrices. In de mediawereld blijft niets geheim; dit moet dus iedereen weten. Beetje dom om dan toch met zo’n man in zee te gaan

 33. haas

  Niemand is geinteresseerd (voor SBS tokkies niet )in die flauwekul, opgedrongen door een linkse groep mensen die alleen vanwege diversiteit op de tv worden geknald

 34. remco

  De 5-uur show scoort nog veel slechter, en die blijft (vooralsnog?) wél.

 35. Esmee

  @genderneutraal hoop dat ze bij de NPO/M nu ook wakker zijn geworden, doorhebben dat ze enkel gebruikt zijn voor de eigen pr van Natacha Harlequin en haar noooooit meer uitnodigen aan tafel. Wat een farce!

 36. oja

  Het is jammer voor haar, maar terechte keuze. N is weer vd de roze wolk die tv heet… Misschioen boek schrijven over 3 weken tv carriere? Speeches? Einde speelbal Talpa. Wees blij.

 37. Smerig Zwijntje Geronimo

  @Margriet
  Dat is een scherpe observatie, waarvan je hoopt dat die B-ners en C-ners ook zouden maken (Hoi Merel!). In dit specifieke geval ging het om een lucratief bijbaantje, dus voor Harlequin zal de schade wel meevallen en kan ze zich weer vol op haar hoofdbaan concentreren.

 38. Jaap

  Dat krijg je als je voor kleur kiest in plaats van voor kwaliteit!

 39. Mr. Frank Disser

  Als advocaat is ze ook al zo succesvol: wint 1,8% van haar zaken.

 40. Levi

  Natacha Harlequin is zo totaal ongeschikt. Al die zogenaamde lovende reacties op haar vreselijke tenenkrommende aandeel in het racismedebat bij VI geloof ik niet. Hoeveel lovende reacties waren dat? Deze kwamen zeker van het bekende clubje bekende Nederlanders die veelal te dom zijn om te kakken?
  Blij dat ze stopt want ze voegt niets toe, schoenmaker blijf bij je leest en wordt lid van dat lachwekkende rariteitenkabinet de BIJ1 partij kan ze samen met die engerd Sylvana Simons de hele dag racisme bestrijden.

 41. Lachgas

  Gewoon gaan roepen dat het racisme en discriminatie is. Schiet iedereen weer in een kramp.
  Ronde tafel gesprek à la VI, waar hr Derksen haar van repliek mag dienen.

 42. Mappy

  Weten we zeker dat dit niet zwarte piet is ?

 43. Zomaar

  Had daarom panelleden met enige intelligentie en kennis gebruikt in plaats van een stel politiek diepgekleurde tokkies.

 44. Jan

  Drillrapper Akwasi die oproept tot geweld; zogenaamd succesvolle advocaat Natacha Harlequin die er alleen maar voor zichzelf zit. De zwarte gemeenschap in NL mag wel iets kieskeuriger zijn op hun boegbeelden, want dit lijkt natuurlijk weer nergens op.

 45. Geilneef

  De zo geliefde cancel cultuur

 46. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Heeft ze al ‘racisme’ geroepen?

 47. Achtmet

  Die tante is totaal ongeschikt om iets te presenteren .Ze laat niemand uitpraten ,is vol van zichzelf ,kijkt vals uit de ogen !~Zelfde categorie als die Simone Weimans ook zon ons verplicht opgedrongen schreeuwlelijk ! Die categorie dames doe een baantje als koffiejuffrouw in een goedkoop logement zoals een koffiehuis .

 48. Xxl

  Ze moet haar mond houden er komen alleen vliegen uit

 49. Zomaar een persoon

  Ze hadden voor kleur (als het toch persé moest) EN kwaliteit kunnen kiezen. Dat is best binnen één persoon te vinden. Maar dat hebben ze niet gedaan.

 50. Teuntje

  Ze begrijpt er helemaal niks van was net een schooljuffrouw vingerwijzend zeer slechte host

 51. Einde van NL

  Is er al aangifte van discriminatie gedaan? En daarna bij wetgeving Nederland verplichten naar hautaine huilie huilie negers op tv te kijken. In deze tijd van discriminatie-waanzin is zoiets niet langer ondenkbaar.

 52. Uuuh

  Kom Natascha! Laten we praten. Ook nu!

 53. Auguust

  Het was ook een waardeloos programma. De Mol doet er beter aan om in het weekend Gijp en Derksen gezeten op een balkonnetje de afgelopen week in 30 minuten te laten beschouwen met hun ongezouten mening over zaken die zij bespreken. Succes verzekerd!

 54. Mastro Geppetto

  Pinokkio in zijn Torentje vindt het echt heel erg spijtig voor Harlequin. En dat is niet gelogen.

 55. yes

  Ze komt heel slecht over in dat programma. Bij VI was dit niet zo. Verder is het programma totaal niet interessant, alles is verkeerd. Het moet echt anders.

 56. za

  De move van advocate naar presentatrice van een heel slecht programmaatje begreep ik al niet zo, en die werkt ook heel erg slecht uit. Waarom zet ze alles op het spel voor zoiets doms.

 57. Remco Assen

  Haha daar gaan die achterlijke leeghoofden weer los over die donkere presentatrice en wel achter hun veilige pc

 58. Matthijs Zelf.

  Voor extreem rechts zijn er geen kijkers genoeg, Het volk wil links, rechts, middenmoot, maar niet extreem rechts.

 59. Klunc van der Aa

  Al die thumbs up, steunbetuigingen, felicitaties, positieve héhé reacties waarvan de indruk werd gewekt dat de betuigingen aan haar afkomstig was van het grote representatieve deel van de Nederlandse bevolking! Blijkt dus wat genuanceerder omdat de lakmoes proef op tv niet de veronderstelde miljoenen aantrok om gezamelijk een vuist tegen dat verschrikkelijke racisme te maken(-) is in de praktijk afgegaan als een gieter. Geen interesse, geen zin in zwarte problemen die dag in dag uit het nieuws en media bepalen. Stop er maar mee en ga in de leer bij bergman, wekker, simons om een perfecte zeurende drammer te worden die door niemand serieus wordt genomen.

 60. Arie Boomsma

  Fap fap fap fap fap fap fap fap, zo dat was lekker!

 61. Jannie

  Een enge vrouw, een valse zwarte kat!

 62. 😷Paulus

  😷Heb in de wandelgangen vernomen dat zij samen met Akwasi een nieuwe programma gaat presenteren. Kan niet wachten. 😁

 63. f

  @paulus,

  Dat zou ongelooflijk zijn, als die crimineel Akwasi ook nog eens een programma krijgt. Echt strafbaar.

 64. Martin

  # TV man !!! Top reactie. Ik kan het niet beter uiteen zetten. Ik onderschrijf al uw woorden !

  Ze is ronduit angstaanjagend en komt als een agressieve en verongelijkte vrouw over. Haar blik in haar ogen geeft mij de kriebels. Ze is eng. En agressief. En boos. En naar nu blijkt ook laf. Een opinie-programma presenteren, zelf het hoogste woord nemen om anderen de maat te nemen maar geen reactie geven op een mislukt avontuur. Verongelijkt slachtoffer.

 65. Martin

  # TV man ! Top reactie. Ik kan het niet beter uiteen zetten. Ik onderschrijf al uw woorden !

  Ze is ronduit angstaanjagend en komt als een agressieve en verongelijkte vrouw over. Haar blik in haar ogen geeft mij de kriebels. Ze is eng. En agressief. En boos. En naar nu blijkt ook laf. Een opinie-programma presenteren, zelf het hoogste woord nemen om anderen de maat te nemen maar geen reactie geven op een mislukt avontuur. Verongelijkt slachtoffer.

 66. 😷Paulus

  😷Zeg @Martin jij rioolfiguurtje, is dat nodig 2x het zelfde berichtje? 🤬

 67. Lies

  Wat een leuke foto, ik wist niet dat ze kon lachen?

 68. Marry Hens

  …en dan dat strenge handgebaartje met die arm eraan.

 69. Boosterrolla

  Als de NPO geen publieke maar commerciële omroep was….was driekwart van hun aanbod al van de buis gehaald ofwel dit programma had het daar prima gedaan.
  Daarom gaan dit soort deugers graag bij een publieke omroep werken,de salarissen zijn wel wat minder maar je wordt er niet uitgegooid.

  Deze dame moet zichzelf te rade gaan. Schoenmaker blijf bij je leest is daarbij een ware les.
  Ze kan het allemaal leuk vertellen maar zelfs degene die haar optreden destijds bij VI toejuichden hebben haar hier laten vallen wat ook precies voldoende over deze inconsequente groep zegt.
  En de rest van Nederland is het zat……. televisie is ontspannend, geeft nuttige informatie. Niet dit doorgedramde gedoe, daar zit duidelijk geen hond op te wachten…..

 70. Eucalypta met 2x Paulussie

  Paulus
  zo 20 sep 2020 om 20:42
  😷Zeg @Martin jij rioolfiguurtje, is dat nodig 2x het zelfde berichtje? 🤬

  Paulussie, Paulussie toch.

 71. Haile

  Als Harlequin inderdaad samen met Akwasi de gek een programma gaat doen, heeft J.de Mol weer 2 carrieres in 1 klap verwoest. Die van Harlequin omdat een advocate met een criminele man samenwerkt, die van Akwasi, omdat de Mol maar wat experimenteert, en het hem geen reet kan schelen wiens carriere hij nu weer verwoest, als er nog iets verwoest kan worden aan de levensloop van Akwasi. Denk het niet.

  de Mol experimenteert gewoon met ideetjes, ongeacht het effect op de levens van de slachtoff. Ik bedoel presentatoren.

 72. Sookie Stackhouse

  Haar soort praat alleen over dingen waarvan ze een ander kunnen beschuldigen.

 73. Bromsnor

  @Paulus
  zo 20 sep 2020 om 19:26

  Titel van het programma is ook al bekend, Pietenrammen.

 74. Zomaar iemand

  124.000 ramptoeristen trok het programma toch nog, afgelopen vrijdag. Bijna een record.

 75. AlexF

  Kom op mensen niet op haar huidskleur reageren.

  Maar mocht dit niet lukken kan ze altijd nog iets van koffie reclame doen of zo.

 76. Jaap Aap

  Lekker voor je, vuile kut. Opbokken met je kutbek!

 77. Analyticus

  Alex F@
  Voor koffie- of chocomelreclame werd vroeger geregeld een mooie bruine meid ingezet die men tegenwoordig racistisch ‘zwart’ noemt. Nu vindt men dit racistisch en zie je juist overal gekleurderen bij andere reclame.

 78. Jip en Janneke

  Harlequin met haar pseudo therapeuten ogen kijkt veel te gekleurd en is hinderlijk en bijna obsessief gepreoccupeerd met racisme. Ze is niet in staat om objectief te kijken en mist daardoor de zo noodzakelijke nuancering.

  Ze heeft voor mij een waarde van een scheet in een orkaan.

 79. 😷Paulus

  😷@Bromsnor, het is nog topgeheim. Het wordt vast en zeker een kijkcijfercanon, Derksen kan straks inpakken. Maar eerst wordt hij wel de eerste gast had ik begrepen. 😁😉

 80. Mick

  Onderbelicht is Mart Grol in deze. Een zeer bekwame presentator van Omroep Brabant. Hij kan prima blijven voor Hart van Nederland of dat nieuwe nieuwsprogramma. Hij deed het wel goed. Harlekijn niet.

 81. Love

  Zwijgrecht

 82. Tonny p

  Nooit begrepen wat zij op tv te zoeken had…en welke advocaat heeft daar ook tijd voor…klopt geen reet van van dat wijf.

 83. Frank

  Denk dat dat knotje te strak zit??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.