Natacha Harlequin wil niet praten over tv-flop

Natacha Harlequin wil de media niet te woord staan over het floppen van haar vooravondshow Dit Vindt Nederland op SBS 6. Ze richt zich op de drie laatste weken die nog komen gaan. Dat werd zaterdagavond gemeld in RTL Boulevard. Na drie weken van horrorcijfers heeft SBS 6 eindelijk besloten om Dit Vindt Nederland van de buis te halen, maar pijnlijk genoeg moeten alle betrokkenen nu nog drie weken gaan trekken aan een dood paard. Natacha wil het er niet over hebben.

‘Laten we praten!’, roept Natacha elke avond in de intro van Dit Vindt Nederland. Zelf heeft ze daar nu niet zo’n zin in. Ze had natuurlijk wat anders verwacht van haar plotselinge tv-avontuur.

Natacha kreeg lovende reacties op haar optreden in de racismespecial van Veronica Inside en hield daar deze presentatieklus aan over. De kans dat ze nu weer een programma krijgt, is natuurlijk vrij klein.

De mannen van Veronica Inside reageerden vrijdagavond lacherig op het nieuws dat Natacha’s meningenshow van de buis wordt gehaald. “Die mevrouw die bij ons in de racismeshow zat heeft weer alle tijd om weer eens langs te komen. Die heeft wel succes gehad met haar programma“, merkte Johan Derksen op.

Misschien kunnen ze Martien Meiland inzetten, riep hij gekscherend. “Martien Meiland zit er dadelijk elke avond, hè?

Collega René van der Gijp: “Die gaat ook het weer doen, Martien Meiland. Het wordt niet SBS 6, het wordt SBS Meilandjes.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen