‘Seks, drugs en aandacht zijn zuurstof voor Katja’

De smeekbede van Katja Schuurman om alsjeblieft te stoppen met de geruchten over haar seksleven is uiterst lachwekkend. Ze heeft het immers allemaal over zichzelf afgeroepen. Dat heeft columnist Jan Dijkgraaf gezegd op Radio Veronica. Het is ongelooflijk, vindt Dijkgraaf. “Ik dacht dat Gordon drie zussen had, maar hij heeft er dus vier, want dat gedrag van jou is zó ontzettend Heuckeroth. Hoe denk je dat het komt dat heel Nederland weet dat jij er emmers pap van lust?

Omdat ze dat zelf jarenlang heeft rondbazuind, aldus Dijkgraaf. “Je hóeft het niet te vertellen, hè, dat je met zeven man tegelijk in een jacuzzi kruipt? En dat geen plek voor jou te krap is als je zin hebt in seks: of het nou een vliegtuigstoel is of de plee van een ranzige kroeg.”

Hetzelfde geldt voor haar ‘bovengemiddelde cokegebruik’, vervolgt hij. “Geen roddelbladjournalist heeft je ooit betrapt als je je neustussenschot zat te verzieken en onthullende foto’s geplaatst; je vertelt het allemaal zélf. Om maar te bewijzen hoe geweldig Katja Schuurman is.”

Of voor de aandacht, aldus Dijkgraaf. “Bij gebrek aan aandacht voor je werk omdat je even geen werk hebt, om maar in het middelpunt van de belangstelling te blijven staan, want dat, dat is jouw zuurstof, Katja. Seks en drugs en aandacht.”

Hij heeft geen medelijden met de RTL 4-presentatrice. “Ik zal nooit vergeten wie naast Femke Halsema jouw hoofdgast was op jouw nephuwelijk met Freek van Noortwijk. Dat was casting director Job Gosschalk, de man die zijn acteurs schijnt te hebben geselecteerd door de hardheid van hun snikkels te testen.

En dat uitgerekend op het moment dat de #MeToo-storm het hardst waaide. Je zou dat vriendschap kunnen noemen, maar ik hou het liever op een gebrek aan moraal.”

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)
Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’ (maandag)
Katja Schuurman ontkent KLM-seks op stoel 6K (maandag)
‘Zakenman met open gulp’ ontkent seksvlucht Katja (dinsdag)
Story is verbijsterd: ‘Katja liegt echt over seksvlucht’ (dinsdag)
Voorlopig geen rechtszaak over ‘seksvlucht’ Katja (dinsdag)

“Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen