Voorlopig geen rechtszaak over ‘seksvlucht’ Katja

Er zit vooralsnog geen rechtszaak van Katja Schuurman tegen weekblad Story aan te komen. Mocht die er wel komen, dan maakt hoofdredacteur Guido den Aantrekker zich geen enkele zorgen. Dat werd maandagavond gemeld in Shownieuws op SBS 6. Deskundige Mark Schaaf heeft contact opgenomen met het management van Schuurman met de vraag of er juridische stappen worden ondernomen tegen het seksvluchtverhaal van de Story. “Zij willen daar nog geen reactie op geven.

Schaaf vindt het opvallend hoe zeer Schuurman de berichtgeving met klem ontkent. “Het zijn heftige woorden en het is emotioneel. Ik vond het ook wel aangrijpend, zeker het smeken, dat ze smeekt om te stoppen met het verspreiden van die leugens.”

Wie spreekt er de waarheid: Story of Schuurman? “Ze zijn allebei zeer stelling in hun beweringen, dus het is lastig om te zeggen wie er nou echt gelijk heeft.”

Een rechtszaak kan één van de partijen in het gelijk stellen. Story-baas Guido den Aantrekker laat weten een rechtszaak niet te vrezen. “Ik ben helemaal niet bang dat dit verder gevolgen heeft, omdat het gewoon waar is. Wij documenteren ons natuurlijk ontzettend goed bij zo’n verhaal en hebben ook vanuit de KLM mensen die daar graag hun verhaal over willen doen, omdat ze boos waren dat Katja alles ontkenden.”

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat het wél lastig kan worden voor Story. “De uitdaging die Guido gaat krijgen is dat je KLM-personeel zo ver moet gaan krijgen dat ze gaan getuigen dat er meer gebeurd is. Je zult het of van buitenlandse passagiers moeten hebben die er verder in die businessclass zaten, want verder heeft niemand het gezien. Als het personeel zijn pensioen wil halen, dan is de kans heel erg klein dat die in hun KLM-uniform meegaan naar de rechtbank.”

KLM laat vooralsnog weten ‘dat wij nooit dat soort uitspraken over passagiers doen’.

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)
Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’ (gisteren)
Katja Schuurman ontkent KLM-seks op stoel 6K (gisteren)
‘Zakenman met open gulp’ ontkent seksvlucht Katja (vandaag)
Story is verbijsterd: ‘Katja liegt echt over seksvlucht’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen