Katja Schuurman ontkent KLM-seks op stoel 6K

Katja Schuurman ontkent wederom de berichtgeving van weekblad Story over haar vermeende ‘seksvlucht’ op KLM-vlucht KL592 vanuit Johannesburg. Ze voelt zich verdrietig en gefrustreerd. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram. De Story zet in de nieuwste editie van minuut tot minuut uiteen hoe Schuurmans vlucht is verlopen. Er staan vele details in, bijvoorbeeld ook dat ze na de vermeende seks stennis zou hebben gemaakt dat KLM haar Return to Sender-lijn niet meer verkoopt.

De RTL 4-ster vindt de berichtgeving echt heel erg vervelend. “Aan de pers en eenieder die elke dag weer bladen, kranten en online sites moeten vullen: kunnen de leugens over mij alsjeblieft ophouden. Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld.”

Schuurman komt vervolgens met een uitgebreide ontkenning. “Wat ik nu ga doen, gaat in tegen wie ik ben en waar ik voor sta; namelijk dat ik überhaupt serieus reageer (nog een keer) op alle walgelijke beweringen van de laatste tijd. Maar ik doe het, omdat ik wil dat deze negativiteit stopt, voor mezelf, en voor de mensen waar ik van houd:

1) Ik heb geen seksverslaving. Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen.

2) Ik heb géén seks gehad aan boord van de KLM vlucht van Johannesburg naar huis.

3) Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM vlucht wil boeken en online in wil checken. (Sterker nog, mijn volgende vlucht ivm mijn nieuwe programma voor RTL 4 is geboekt en ik zit op een KLM vlucht naar Zuid Amerika.)

De presentatrice snapt niet waarom ze zo keihard wordt aangepakt. “Ik probeer mijn leven zo goed mogelijk te leven, goed te zijn voor de mensen om me heen, en ook voor hen verder weg (Return to Sender).”

Heeft ze het zelf niet een beetje uitgelokt door jarenlang bij ieder media-optreden allerlei vulgaire praatjes te houden? Ze onthulde recentelijk op de Vlaamse televisie nog een orgie. “Ik heb lang geleden de keuze gemaakt open te zijn over hoe ik leef en de keuzes die ik maak – ook als die afwijkend waren van de heersende norm- omdat ik, al 25 jaar levend onder een vergrootglas, mezelf vrij wilde voelen. Achteraf ben ik wellicht te open geweest, want ik heb mezelf te kwetsbaar gemaakt, en te aantrekkelijk voor roddel en spannende verhalen.”

Nogmaals: alstjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop.. Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker.”

Het lijkt erop dat Schuurman echt heel erg zit met de berichtgeving van weekblad Story en ze blijft de verhalen ontkennen. Feit is dat haar management eerder wél heeft bevestigd dat ze een officiële waarschuwing heeft gekregen van KLM. Bovendien staan er wel heel veel details in weekblad Story, die je niet zomaar lijkt te kunnen verzinnen.

Story-baas Guido den Aantrekker kwam met zijn minuut-tot-minuut-verhaal omdat hij en zijn bronnen zich ergerden aan de eerdere ontkenning van Schuurman. “Wat viel zij de laatste weken door de mand“, schrijft hij in zijn editorial.

In interviews noemt ze onze onthulling over haar wangedrag aan boord van een KLM-nachtvlucht onwaar. Betrokken personeel is het beu dat ze zo aantoonbaar liegt en daarom doen ze in Story deze week een boekje open over haar wangedrag aan boord. Beste BN’ers, stop met jokken!

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)
Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen