Johan Derksen vindt Giovanca heel erg fake

Giovanca Ostiana kwam dinsdag wel héél erg slecht uit de bus als presentator van NPO 1’s nieuwe late-night-talkshow Op1. Dat vindt Johan Derksen, zo heeft de voetbalkenner laten weten op Radio Veronica. Derksen heeft tot nu toe alle afleveringen van Op1 gezien en vindt dat de kwaliteit van de presentatieduo’s wel heel erg uit elkaar ligt. “De een is beter dan de ander. Die eerste avond vond ik niet zo slecht, maar dat meisje dat Giovanca heet ofzo, die kun je afschrijven.”

Giovanca is echt heel erg slecht, vindt Derksen. “Die ziet echt een rol te spelen“, luidt het keiharde oordeel van de Veronica Inside-ster.

De zangeres vormt bij Op1 een EO-duo met Tijs van den Brink. “Die jongen van de EO die vind ik gewoon goed. Die is ook journalistiek goed.”

Van den Brink kun je beter alleen neerzetten, vindt Derksen. “Er zullen er nog wel meer afvallen, dus er zal wel een beetje geselecteerd worden.”

Op 20 januari is Derksen weer terug op de buis met zijn eigen talkshow Veronica Inside en dat kan Talpa gezien de huidige kijkcijfers goed gebruiken, zegt hij. “John de Mol zit te wippen op zijn stoel tot we weer beginnen.”

20 jan

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen