Story is verbijsterd: ‘Katja liegt echt over seksvlucht’

Story-baas Guido den Aantrekker kan het bijna niet geloven dat RTL 4-ster Katja Schuurman opnieuw in een totale ontkenning schiet over haar vermeende seksvlucht met KLM. Dat liet hij maandagavond weten in de late editie van Shownieuws. Hoewel de Story in de nieuwste editie zeer gedetailleerd naar buiten brengt hoe de seksvlucht van Schuurman zou zijn verlopen, blijft de tv-ster de berichtgeving tegenspreken. En daarmee is ze volgens Story keihard aan het liegen.

Den Aantrekker verbaast zich er hoogst over. “Laat ik vooropstellen dat ik Katja persoonlijk een ontzettende leuke, lieve en een beetje gekke vrouw vind. Het is dus ook helemaal niet persoonlijk bedoeld. Wij hebben ons puur gebaseerd op de feiten. Ik vind haar reactie een beetje verwonderlijk. Ze weet immers ook wat er aan boord gebeurd is.

Schuurman vindt de berichtgeving van Story schadelijk voor haar privéleven. Ook haar familie leest het, gaf ze aan. “Ik vind dat als je zegt: ‘Mijn ouders en kind lezen dit ook’, dat je dan zelf niet aanleiding moet geven tot dit soort dingen. Dan moet je niet gaan roepen dat als je je man Freek voor het eerst ontmoet dat je al binnen een kwartier samen seks hebt op de wc van het restaurant.

Al jarenlang is Schuurman buitengewoon openhartig over haar seksleven. Recentelijk bekende ze een orgie te hebben gehad. “Ze heeft volgens mij nog nét niet met het Urker Mannenkoor in een jacuzzi gezeten. Weet je, als je dat soort dingen zegt, vraag je er misschien ook wel om dat mensen extra op je gaan letten.”

Hij vindt het vervelend dat de presentatrice er zo mee zit, maar: “We hebben echt kennis genomen van zulke gedetailleerde informatie dat we niet anders konden dan hier een journalistiek verhaal van maken.

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)
Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’ (gisteren)
Katja Schuurman ontkent KLM-seks op stoel 6K (gisteren)
‘Zakenman met open gulp’ ontkent seksvlucht Katja (vandaag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen