Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’

RTL 4-presentatrice Katja Schuurman krijgt het ontkennen van haar ‘seksvlucht’ terug als een boemerang in haar gezicht. Weekblad Story houdt er niet van om van leugens beticht te worden en komt in de nieuwste editie met een reconstructie ‘van minuut tot minuut’. Daaruit blijkt hoe enorm onhebbelijk en vulgair deze overgewaardeerde televisiester zich heeft misdragen op vlucht KL592. Het was zó erg dat Katja zich niet meer online in mag checken bij KLM en zich elke keer moet melden bij de balie.

Het uitgebreide, sappige ‘minuut-tot-minuut’-verhaal staat in de Story, maar in een notendop begon Katja’s herrievlucht al bij het boarden. Ze had het gezellig met een ‘bekende Nederlandse zakenman’ en verzocht de crew met klem om passagiers in de businessclass te verplaatsen, zodat ze naast elkaar konden zitten op stoelen 6H en 6K.

Wie weleens met KLM’s Boeing 777 vliegt weet dat het hier gaat om een apart rijtje businessclass-stoelen, vlak achter de galley en slechts een gordijntje van de drukke economyclass verwijderd. Op die stoelen gedragen Katja en de zakenman zich al direct erg luidruchtig tijdens de nachtvlucht met vertrektijd 23.55 uur, weet Story.

Al snel neemt de bemanning haar de door haar zelf meegebrachte fles Amarula af, aldus het blad. “Haar gedrag is na nieuwe waarschuwingen voor de gezagvoerder reden Katja op het matje te roepen.

Die deelt haar mee dat ze een gevaar oplevert voor de vlucht en hij op het punt staat een ‘notice of violation’ uit te vaardigen, is te lezen in de Story. Dat is een laatste waarschuwing voordat een reiziger fysiek wordt aangepakt en gearresteerd namens de gezagvoerder aan boord. Daarvoor kunnen handboeien én de hulp van andere passagiers worden gebruikt.

Seks op 6K

Na die officiële waarschuwing begint Katja volgens de ingewijden bij KLM te huilen en te snotteren, maar al snel wordt er iets anders nat bij de RTL 4-ster. Ze kruipt volgens de bronnen bovenop de zakenman, waarna ze hem onder een dekentje berijdt. “De op een neer gaande bewegingen laten weinig te raden over.”

Na afloop is duidelijk wat ze precies gedaan hebben. “Na enige tijd staan beiden op en lopen achter elkaar ieder naar een wc, waarbij de zakenman – van wie de gulp openstaat – voor de ogen van de crew in de galley zonder gene zijn ‘zaakje’ herschikt in zijn broek voordat hij de kleine ruimte binnengaat.”

Later, tijdens het ontbijt, zou Schuurman ‘duidelijk hoorbaar’ openlijk grapjes hebben gemaakt over ‘wat er allemaal mogelijk is in de stoelen van de businessclass’.

Het gevolg? “De actrice mag zich de komende drie jaar niet meer online inchecken op KLM-vluchten; ze zal zich voor elke vlucht bij de incheckbalie moeten melden, en daar zal worden bepaald, gebaseerd op de indruk die ze maakt, of ze mee mag vliegen of niet.

Wie de bekende zakenman is, is bij de Story bekend, maar staat niet vermeld in het blad.

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen