‘Zakenman met open gulp’ ontkent seksvlucht Katja

Marvin, de zakenman die met een open gulp in de galley zou hebben gestaan na vermeende vliegtuigseks met RTL 4-ster Katja Schuurman, ontkent dat hij de presentatrice op grote hoogte heeft gepenetreerd. Dat meldt showrubriek RTL Boulevard. Weekblad Story, die de omstreden seksvlucht naar buiten bracht, wilde de identiteit van de zakenman niet verklappen, maar hij treedt nu zelf naar buiten. Het gaat om ene Marvin, die een stellige en ontkennende reactie de media in slingert.

Er is volgens Marvin niets voorgevallen tussen hem en de loslippige Katja op de KLM-vlucht vanuit Johannesburg. “Katja en ik kennen elkaar al heel lang. We hebben op dezelfde yoga retreat gezeten in Johannesburg en vlogen op dezelfde vlucht terug. Wij waren inderdaad wat luidruchtig en vrolijk. Er is niks gebeurd tussen ons. Het zijn allemaal leugens.

Het management van Katja bevestigde eerder dat ze een officiële waarschuwing heeft gekregen van KLM. De Story omschrijft in de nieuwste editie ‘van minuut tot minuut’ hoe Schuurman zich misdragen heeft aan boord. Daarbij zou ook een fles drank van haar zijn afgepakt.

Zakenman Marvin: “De fles Amarula was trouwens van mij, cadeautje voor thuis.”

Hij leeft heel erg mee met de tv-persoonlijkheid. “Ik vind het zo onrechtvaardig en bizar deze leugens. Dat verdient Katja niet. En ik ken haar dochtertje ook goed, je kan dit soort dingen niet zomaar de wereld in blijven slingeren.

Lees ook:
RTL 4-ster Katja boos op Story over seksgeruchten (november)
Ordinair: RTL 4-ster Katja misdraagt zich op KLM-vlucht (december)
Katja Schuurman ontkent: ’Story heeft dikke duim’ (december)
Katja Schuurman ontkent seksvlucht in talkshow Beau (december)
RTL 4 lijkt ‘seksvlucht’ Katja onder de pet te houden (december)
Seksvlucht Katja Schuurman op straat: ‘Seks op 6K’ (gisteren)
Katja Schuurman ontkent KLM-seks op stoel 6K (gisteren)

Foto: Wutsje [CC BY-SA]

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen