Erland Galjaard wil niets meer kwijt over huwelijkscrisis

Erland Galjaard wil geen uitspraken meer doen over zijn huwelijkscrisis met Wendy van Dijk. Het gaat alleen hun familie wat aan. Dat zegt de Talpa-bobo in de rijdende talkshow van NU.nl. Het tv-echtpaar maakte in januari bekend dat het hommeles is, maar sindsdien hebben ze nooit meer een officieel statement afgegeven. Hoe staat het er nu voor? “Ik heb er na dat statement niets meer over te zeggen. Dat is iets wat je in de familie bespreekt“, zo laat de televisiebaas weten.

Galjaard wil het niet meer via de media spelen. “We hebben vier kinderen en die lezen zeker mee, die voelen ook mee. Het gaat allemaal goed kan ik zeggen. Dat is fijn en dat is verder ook het statement.

Waarom maakten ze hun crisis dan wel bekend in de media? “Op het moment dat je gebeld wordt of het klopt dat we relatieproblemen hebben, dan legt dat natuurlijk druk op je. Dat is onplezierig. We hebben destijds besloten om daar open over te zijn, terwijl we helemaal niet vinden dat dat hoeft.”

Eigenlijk wilde Galjaard er nóóit wat over zeggen. “Waarom zouden wij open moeten zijn over ons privéleven? Omdat zij op televisie is? Dus? Maar ik vind gezien onze positie toch dat je er helaas min of meer toe gedwongen wordt.”

Het is op zich ook vrij netjes gedaan. We hebben een statement afgegeven en daarna heb ik het ook niet meer echt gevolgd. Dat statement was ook de waarheid: we zijn het aan het uitzoeken en proberen het uit te zoeken. Dat was wat er aan de hand was.”

Lees ook:
Huwelijkscrisis Erland Galjaard en Wendy van Dijk (8 januari)
‘Erland en Wendy zo open vanwege Humberto-drama’ (9 januari)
‘Wendy van Dijk rommelt met haar DISQ-fitnessmaatje’ (10 januari)
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (15 januari)
Robert Jensen: ‘Wendy heeft Erland keihard gebruikt’ (22 januari)
Erland en Wendy hand in hand door Van Baerlestraat (18 april)
Wendy wil geen update geven over huwelijkscrisis Erland (19 mei)
Update over huwelijkscrisis Erland en Wendy (31 mei)
Marco Borsato brengt Erland en Wendy romantiek (6 juni)

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen