Marco Borsato brengt Erland en Wendy romantiek

Erland Galjaard en Wendy van Dijk hebben woensdagavond een romantische avond beleefd dankzij het concert van Marco Borsato in een voetbalstadion. Dat laat de SBS 6-presentatrice weten op Instagram. Jarenlang waren Erland en Wendy hét keizerspaar van RTL, totdat zijn midlifecrisis begon: hij vertrok als RTL-baas om samen met de minst geliefde deskundige van Boulevard plaatjes te gaan draaien, waardoor zij ineens zonder programma’s kwam te zitten bij RTL.

Het was een heftige tijd voor de twee en ze kwamen dan ook in een huwelijkscrisis terecht. Inmiddels zijn ze allebei overgestapt naar Talpa en kan hij haar weer programma’s geven. Mogelijk komt het daardoor weer goed tussen de twee.

Hoe dan ook: het stel heeft woensdag een topavondje beleefd bij Borsato. “About last night… bij onze dierbare vriend Marco Borsato in de kuip. Wat een avond. Wat mogen we met z’n allen toch ongelooflijk trots zijn op jou, hoe jij mensen roert en meeneemt in een rollercoaster van emoties.

Verdriet, geluk en liefde. Je weet mensen altijd te verbinden met je muziek. Geliefdes, vreemde, uiteindelijk wordt het 1 bubbel van liefde voor elkaar. Dank je wel Marco voor de persoon die je bent en wat je ons allen keer op keer brengt. ❤️

Van Dijk gaat voor SBS 6 onder meer Dance Dance Dance presenteren. Gezien retro-tv een echte trend is, is het misschien ook een idee om Over De Roooie terug op de buis te brengen. Wellicht stuwt het de vooravond van de zender een beetje.

Er en Wen in De Kuip:

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen