Update over huwelijkscrisis Erland en Wendy

Albert Verlinde heeft donderdagavond in 6 Inside een update naar buiten gebracht over de voortslepende huwelijkscrisis van het voormalig RTL-keizerspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk, dat nu in de krochten van SBS opereert. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Erland en Wendy brachten in januari naar buiten dat het niet meer zo lekker gaat tussen hen. Sindsdien is de tv-ster vooral in het nieuws omdat ze haar zoontje Sem met man en macht de showbizz in probeert te pushen.

Ondertussen vraagt iedereen zich af: wanneer begint de vechtscheiding? Of: komt het toch weer goed? Gelukkig weet Verlinde, die Wendy onlangs nog zwartmaakte, meer. “Ze hebben een hartstikke leuke tijd. Ze zijn met Lizzy samen naar Disneyland Parijs. Hartstikke leuk.”

Omstanders hebben foto’s van Erland en Wendy gemaakt en die heeft Verlinde uitgezonden in 6 Inside. “We weten al dat ze hartstikke goed met elkaar omgaan. Het is nog steeds niet helemaal goed tussen de twee, maar ze werken er hard aan. Dit is een van die uitingen dat ze gewoon lekker een lang weekend door Disneyland Parijs aan het struinen zijn.”

Patty Brard: “Ook zo’n stel waarvan je hoopt dat het goed komt, toch?

Albert Verlinde: “Dat zou prachtig wezen.”

Jan Versteegh: “Zolang de liefde maar blijft winnen, komt het allemaal wel goed.”

Gezien Erlands prominente rol bij Talpa zou Wendy er baat bij hebben dat alles weer koek en ei wordt. Dan kunnen ze samen opklimmen tot het keizerspaar van SBS 6.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen