‘Erland en Wendy zo open vanwege Humberto-drama’

Geplaatst op wo 09 jan 2019 om 10:30

De reden dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk zo uitgebreid reageren op hun huwelijkscrisis, is dat ze aan Humberto Tan hebben gezien wat er gebeurt als je jezelf in zwijgen hult. Dat meldde Bridget Maasland dinsdagavond in RTL Boulevard. Tan besloot bijna een jaar geleden om niet te reageren op zijn toenmalige affaire met Dionne Stax en daarom blijft dat avontuurtje hen nog steeds achtervolgen. Erland en Wendy hebben geen zin in zo’n langdurige jacht door de media.

Erland en Wendy begrijpen heel goed dat hun breuk hét showbizznieuws van deze winter is en kiezen er daarom voor om openheid van zaken te geven. Slim, vindt Maasland. “Van vrienden heb ik gehoord dat het ook enigszins komt omdat het toen bij Humberto Tan zo veel wrijving gaf dat hij niet eerlijk was, dus ze willen openheid van zaken geven.”

Luuk Ikink: “Het is denk ik wel slim om zo’n verklaring te geven, van: hier heb je wat voer om over te praten.”

Bridget Maasland: “Ik ben ook altijd heel open en eerlijk, want ik denk dat je daar het verst mee komt. Dan laten ze je op een gegeven moment met rust. Als er niks meer valt te halen, is het wel een beetje klaar.”

Voor Maasland komt de primeur van Evert Santegoeds niet heel onverwacht. “Het gonsde al wel een maand of vijf, zes in het Hilversumse rond dat ze in zwaar weer verkeerden. Het is dus meer iets van de laatste maanden.

Gaat het nog goed komen? “Toen we aan Erland vroegen of het nog goed gaat komen, was er wel een heel ijzige stilte en hij kon geen antwoord geven. Meer bevestigend dat hij ook niet zo goed weet wat hij erop moet zeggen.”

Wat betekent de huwelijkscrisis voor Van Dijks tv-toekomst? Het gerucht ging immers dat ze Galjaard achterna zou gaan naar Talpa/SBS. “Daar weet ik echt helemaal niets van. Wendy zei eerder hier in het programma dat ze het eigenlijk heel erg naar haar zin heeft bij RTL.”

Foto: RTL
15 Reacties op “‘Erland en Wendy zo open vanwege Humberto-drama’”


 1. Harm

  Zoiets gun je niemand, alleen Erkend Galbaard.

 2. Kees

  Bedankt dat jullie zo eerlijk zijn

 3. Xander

  De coke was op?

 4. Ron

  Appels met peren natuurlijk. Bij Humberto ging het ook nog eens om schuinsmarcheerderij, dit is een doorsnee huwelijkscrisis.

 5. riool

  Hopelijk is het Bambi imago van Wendy voorbij. Leven is voor haar toch niet zo maakbaar, een coach niet de oplossing voor alles en positiviteit overwint niet altijd. Nu resteren er nog een hoop vragen. Komt er nog een foto van de vermeende minnaar van Wendy? Een einde aan haar blad? Nog een tv-loopbaan? Waar is Liesbeth van Dijk als je haar nodig hebt.

 6. Jaja

  Volgens Albert Verlinde in 6Inside gisteravond vindt Wendy wel een andere man ‘leuk’

 7. Herrie

  Ze hebben elkaar niet meer nodig…… Wendy is op haar retour en Erland is de grote baas niet meer. Het kaartenhuis stort in.Hun huwelijk was opgebouwd uit glamour en macht.

 8. Solange

  Heb het altijd al een rotstel gevonden …….Ze werd altijd belazerd en nu doet ze hetzelfde….bah bah bah

 9. anonymous

  Erland had tijdens huwelijk met Wendy een relatie met Sandra Schuurhof.
  Wendy eiste dat Sandra RTL zou verlaten, Sandra ging naar SBS.
  Erland gaat nu ook naar SBS.
  Wendy voelt weer nattigheid

 10. Rukaap

  Aah snolledine is ook in tha house

 11. revens

  wat kan Nederland het schelen wie er met Wendy of Erland gaat, NIEMAND, wie zijn ze dan? Omhooggevallen danseresje die valt op bn ers en hij heeft rtl4 groot gemaakt en weer naar de verdommenis geholpen, dus?

 12. robb

  Bridget zat te liegen gisteren we wisten het al weken maanden ,vertelde ze bij prive wisten ze niks , als ze het geweten hebben wilden ze het kennelijk weer in de doofpot stoppen .

 13. ano@niem.nl

  Hoe open zijn ze eigenlijk? Want wat als nu uitkomt dat Wendy inderdaad aan de snuif is?

 14. Frans Koene

  Bedank me later maar…….
  Bel Bert van…. het familiediner en alles komt goed.

 15. Blubdub

  ERLAND & WENDIE OVERRIJP FORMAT WEG ER MEE UIT TV LAND.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.