Wendy wil geen update geven over huwelijkscrisis Erland

Geplaatst op Sun 19 May 2019 om 11:30

Wendy van Dijk wil geen update geven over haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard. Ze wil namelijk geen onrust brengen in de eindexamenperiode van haar zoontje Sem. Dat heeft ze laten weten aan Patty Brard voor de camera van 6 Inside. Het slotitem van 6 Inside was één grote reclamespot voor een of ander Ibiza-productlijntje van Van Dijk, maar over haar gedoe met Galjaard wilde ze niets kwijt. “Ik heb haar natuurlijk nog wel gevraagd naar haar thuissituatie.”

Die vraag werd echter niet uitgezonden in 6 Inside. “Je ziet ook dat ze echt alles wat betreft Erland vermeed. We hebben natuurlijk off camera nog wel even met elkaar gesproken over de relatie die in zwaar weer verkeert, de relatie tussen Erland en Wendy. Wat ik heel jammer vind, want ik vind het een fantastisch leuk stel, maar het is even niet anders.”

Waarom wil Van Dijk er niets over zeggen? “Zij zegt: ‘Als ik er wat over zeg, dan pakt dadelijk weer ál die pers dat op en mijn zoon zit op dit ogenblik in zijn eindexamen.’ Ondanks het feit dat hij heel erg carrière in de showbizz wil maken, vindt zij het toch heel belangrijk dat hij dat eindexamen haalt.”

Ze zegt: ‘Dan wordt hij zo afgeleid.’ En ze zegt: ‘Als het nu goed gaat en er is volgende week weer een dip, dan moet ik weer uitleggen dat er weer een dip is.’ Het is work in progress. Al het geluk in de wereld is haar gegund.”

De laatste tijd is het gezin van Van Dijk alleen in het nieuws als de presentatrice weer een verwoede poging doet om haar zoontje Sem de showbizz in te duwen. Ze heeft zelfs een baantje voor hem geregeld als verslaggever van Shownieuws.

Foto: SBS
28 Reacties op “Wendy wil geen update geven over huwelijkscrisis Erland”


 1. Fox Mulder

  Zo. Iemand koffie?

 2. Lieke van Lexneus

  VerWendy is een luxeprostituee. C’est ça.

 3. Janusz

  Allemaal vrij doorzichtig want talpa heeft belang in haar blad.

 4. Bep

  @Fox Mulder Lekker!
  Verder nog nieuws vandaag?

 5. Wanny

  Laat dat mens met rust. Is toch totaal niet interessant of ze nog met die gladjakker is of niet.

 6. jomari

  Sem kan wel tegen een dipje moeder Wendy, is al begonnen met zijn geboorte
  waarmee ik niet wil zeggen dat hij niet van harte welkom was.

  Wel publiciteit geven aan huppelblad Wendy door middel van een gesprek
  -boulevard 5 mrt. 2018- over haar en Sem’s hormonen, net zo eng als het
  cadeautje aan van op internet.

 7. Trudy

  Mens hoort geen platform te krijgen ze praat alleen maar poep !!

 8. Ray

  Is ze nog op zoek naar een sponsor voor Sem’s eindexamencadeautje, of is dat al geregeld?

 9. Caren

  Fam. Van Dijk is voor mij DE reden om nooit naar SBS te gaan kijken.
  Wendy is al een stront vervelend mens en nu dat over het paard getild kind van der weer. Kots misselijk word je van dat soort lui.

 10. Uuuh

  Volgens mij is Patty B de enige die geïnteresseerd is in de thuissituatie van Wendy…

  Waar ik meer in geïnteresseerd ben is: lukt het Wendy om zichzelf bij SBS opnieuw uit te vinden. Ze zal, hoe dan ook, met haar leeftijd mee moeten. Haar happy blonde imago past een vrouw van bijna 60 niet meer. Dat wordt zielig. Ze probeert tot op heden steeds op haar 24-jarige zelf te blijven lijken. Daar kwam ze bij RTL nog mee weg, hoewel de close-ups steeds korter werden. Nu zal ze het echt over een andere boeg moeten gaan gooien. Ook al is bij ome John je plekje nog jaren verzekerd omdat hij zijn uit de hand gelopen hobby sowieso zal voortzetten, succes of niet, betekent dat niet dat je op je lauweren kan gaan rusten. Teren op oude roem kan Wendy niet, gezien ze de laatste jaren haar eigen finale heeft staan verpesten. Wendy weet ook wel dat die kijkcijfers niet dankzij haar waren. Dus ze zal met iets nieuws moeten komen. Tenzij ze natuurlijk wil afzakken naar het niveau van Humberto Tan, die nu tv maakt voor zijn vrouw Ineke, kindertjes en misschien drie buren. Nou ja, je kan altijd nog op de bank gaan liggen kijken naar al die ‘zo eerlijk verkregen’ prijzen op je schoorsteen. Misschien nog een lintje, net als Humberto, via de zelffelicitatiedienst (het failliet van de lintjesregen). Allemaal lucht maar het staat leuk op je CV. Roem is zo vergankelijk.

  Zomaar wat overdenkingen. Niemand die het leest.

 11. Goosje

  laat ze toch de pe.stpl.eu.ris krijgen dat vres.elijke wi.jf!

 12. @ Ray 13:03

  Dan zal dat jong toch eerst moeten slagen…..ik weet het nog niet.
  Het is een vreemde familie die Wendy to kk ie van Dyk.

 13. IntiemGeschoren

  Ik zag afgelopen vrijdag patty brard bij special sports.

 14. Jan

  Ja die Sen zal wel moeten knokken voor zn Mavo diploma, heeft helaas de hersens van zn moeder, dus zal wel een herexamen worden of misschien wel doubleren en dan is het natuurlijk weer de schuld van de pers🤣🤣🤣

 15. Petra

  Wat doen jullie lelijk.
  Je hoeft niet te kijken.
  Voel tikje afgunst.
  Ze is mooi slank lief en heeft het voor elkaar.

 16. Noëlla

  @Jan

  Uiteindelijk doet het er niet echt toe of die jongen slaagt of niet. Hij gaat toch niet studeren en gaat ook niet op zoek naar een ‘normale’ baan. Hij krijgt straks presenteer klusjes aangeboden op ‘grote’ youtube kanalen en uiteindelijk misschien een (duo) presentatieklus met z’n moeder op tv. Ook zal die binnen nu en 2 jaar wel een rolletje krijgen in zo’n jaarlijkse slechte nederlandse film waar al die gtst/spangas acteurs altijd in spelen.

 17. Dean

  @Noëlla; Die slechte Nederlandse film is al in productie:

  https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/film/artikel/4684081/sem-van-dijk-en-jan-kooijman-misfit-2

  Treurig dat je als zoon of dochter van een bn’er nog steeds geen talent maar alleen een kruiwagen nodig hebt om in de showbizz terecht te komen, terwijl er ongetwijfeld veel talentvollere mensen worden gepasseerd die geen bekende ouders of familieleden met macht in de media hebben.

  Ik heb zijn Koningsdag item van Shownieuws gezien. Het was echt slecht. Dit lag niet alleen aan de onervarenheid van Sem, (Hij deed het ook niet heel slecht naar mijn mening maar kwam wel een beetje arrogant en kakkerig over met zijn Gooische accent) maar meer om het feit dat het item duidelijk niet goed genoeg was geweest als een onbekende verslaggever op pad was gegaan. Typisch zo’n gevalletje waarbij de cameraman en regisseur bij terugkomst zeiden dat het eigenlijk niks was geworden met de opnames maar dat ze het uiteindelijk toch maar uitgezonden hebben, puur omdat het zoontje van een belangrijk personeelslid erin zit. Anders was het vast en zeker nooit uitgezonden.

  Ik hoop dat deze jongen uiteindelijk na een paar jaar een ander pad kiest en zich niet teveel laat sturen/pushen door zijn ouders. Het imago van kruiwagen zoontje zal namelijk altijd aan hem blijven plakken op deze manier.

 18. Bart

  @Uhhh Helemaal mee eens!

 19. Katti

  Waarom moet ze daar ook wat over zeggen .Is toch iets hun gaat ons toch niks aan

 20. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Armoede.

 21. Noëlla

  @Dean

  Haha ik had nog gelijk ook. Hij heeft dus nu al een rolletje te pakken in zo’n slechte film. 95% van de Carry Slee films zitten ook altijd vol met zoons/dochters van. Walgelijk.

 22. Boer Jaap

  Wendy is de echte miskoop van Talpa.

 23. Derk

  Dat joch is toch ook van Xander? Heeft hij er niets meer over te zeggen dan?

 24. Bart

  @Katti Mij interesseert het niet maar natuurlijk over haar huwelijkscrisis wel wat zeggen. Ze zoekt immer ook heel vaak de media op om te laten zien hoe gaat het allemaal wel niet gaat of als ze iets te verkopen heeft. Dan moet je ook op de blaren zitten als er iets mis gaat en die zelfde media komt daar achter. Dat is pech en hoort er bij als je zo nodig bekend moet zijn. Gek genoeg met wat er allemaal met haar en haar man gebeurd en wat er gezegd en geschreven is heeft ze er geen enkel probleem mee om haar zoon in wat zelfde wereldje te storten. En waarom eigenlijk moet deze jongen acteren en presenteren? Omdat het de zoon van Wendy en Erland is of omdat hij er talent voor heeft? Het is eerste is het geval en we moeten in Nederland weer eens op zoek naar dat tweede. Echte mensen die talent hebben voor acteren en presenteren. Dit interview met Wendy verloopt ook weer alles behalve slim. Haar imago is echt in duigen en ik betwijfel of ze dat nog kan buigen bij SBS6. Wendy en Gordon zijn de grootste miskoop van Talpa. De kijker is ze beu!

 25. Ernst

  ze heeft groot gelijk.

 26. Erwin

  Pannenkoekenbeslag maken
  Stap 1
  Doe de pannenkoekmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe en 2 eieren toe.

  Stap 2
  Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag.

  Stap 3
  Voeg al roerend de rest van de melk en 2 eieren toe.

  Stap 4
  Bak 2 a 3 plakjes/reepjes spek, aan een kant, in een hete koekenpan.

  Stap 5
  Draai de spek om, giet wat beslag in de pan en laat dit uitlopen over de bodem van de koekenpan.

  Stap 6
  Bak de spekpannenkoek aan twee kanten goudbruin.

  Stap 7
  Serveer de spek pannenkoeken met stroop.

 27. liefkleinhertje

  Een spek pannenkoek (hartig) met stroop (zoet)
  SM<EERPIJP

 28. Hannie

  Lijkt me lekker

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.