Wendy wil geen update geven over huwelijkscrisis Erland

Wendy van Dijk wil geen update geven over haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard. Ze wil namelijk geen onrust brengen in de eindexamenperiode van haar zoontje Sem. Dat heeft ze laten weten aan Patty Brard voor de camera van 6 Inside. Het slotitem van 6 Inside was één grote reclamespot voor een of ander Ibiza-productlijntje van Van Dijk, maar over haar gedoe met Galjaard wilde ze niets kwijt. “Ik heb haar natuurlijk nog wel gevraagd naar haar thuissituatie.”

Die vraag werd echter niet uitgezonden in 6 Inside. “Je ziet ook dat ze echt alles wat betreft Erland vermeed. We hebben natuurlijk off camera nog wel even met elkaar gesproken over de relatie die in zwaar weer verkeert, de relatie tussen Erland en Wendy. Wat ik heel jammer vind, want ik vind het een fantastisch leuk stel, maar het is even niet anders.”

Waarom wil Van Dijk er niets over zeggen? “Zij zegt: ‘Als ik er wat over zeg, dan pakt dadelijk weer ál die pers dat op en mijn zoon zit op dit ogenblik in zijn eindexamen.’ Ondanks het feit dat hij heel erg carrière in de showbizz wil maken, vindt zij het toch heel belangrijk dat hij dat eindexamen haalt.”

Ze zegt: ‘Dan wordt hij zo afgeleid.’ En ze zegt: ‘Als het nu goed gaat en er is volgende week weer een dip, dan moet ik weer uitleggen dat er weer een dip is.’ Het is work in progress. Al het geluk in de wereld is haar gegund.”

De laatste tijd is het gezin van Van Dijk alleen in het nieuws als de presentatrice weer een verwoede poging doet om haar zoontje Sem de showbizz in te duwen. Ze heeft zelfs een baantje voor hem geregeld als verslaggever van Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen