Erland en Wendy hand in hand door Van Baerlestraat

Er is nieuws over de huwelijkscrisis van Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Ze zijn hand in hand gespot in de Van Baerlestraat in Amsterdam-Zuid. Dat is te lezen in Story. Erland en Wendy maakten in januari in een persbericht bekend dat ze een huwelijkscrisis hebben, maar het lijkt erop dat het gezellige tv-echtpaar elkaar nu toch weer heeft gevonden. De Porsche Panamera van Erland staat steeds vaker weer bij hun echtelijke woning en de Porsche Macan van Wendy bij zijn mancave.

Story-fotograaf Edwin Smulders rijdt de hele dag rond in Amsterdam-Zuid om BN’ers te fotograferen en spotte het echtpaar dus in de dure Van Baerlestraat. “Romantisch hand in hand slenterden de twee door de chique Van Baerlestraat, genietend van elkaar en het lentezonnetje.”

Wat betekent dit allemaal? “Betekent dit dat ze hun huwelijk hebben gered, of is dit nog steeds een prille poging daartoe? Veel bekenden van de twee zouden het eeuwig zonde vinden als ze het samen alsnog niet zouden redden – ze zijn volgens hen gemaakt voor elkaar.

De Story weet het niet. “Onze foto’s bewijzen in elk geval dat Wendy en Erland elkaar nog altijd liefhebben…

Het Story-artikel Romantiek terug bij Wendy en Erland en de foto’s kunt u zien via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen