‘PowNews ergste wat ooit op tv is geweest’

Foto: RTLDirk Zeelenberg vindt PowNews het meest walgelijke tv-programma ooit. Dat vertelt de Divorce-acteur in een interview met Mikro Gids. Zeelenberg keek niet graag naar de dagelijkse nieuwsrubriek, die is opgevolgd door het wekelijkse Studio PowNed. “PowNews vind ik het ergste wat er ooit op de buis is geweest. Dat was walgelijk doen om het walgelijk doen. Er zat geen enkele gedachte achter. Volslagen onintelligent gemaakte kleuter-tv. Duidelijk kan ik niet zijn, toch?“, aldus Zeelenberg. 

Liever kijkt hij naar Humberto Tan. “Ik vind Humberto Tan fantastisch. De rust, de kennis, de mensen in hun waarde latend. En hij is ook nog leuk en aardig, niet hautain, nooit afkeurend naar mensen. Echt een prima gozer.

Zijn favoriete programma aller tijden is echter het interviewprogramma van Ischa Meijer. “Ongelooflijk jammer dat hij er niet meer is. Na hem heeft niemand meer dat niveau gehaald.

Een baanbrekende programma kan Zeelenberg niet zo snel bedenken. “Er worden in de televisiesector vooral afgeleiden van succesformules gemaakt. Het mag weleens wat origineler zijn.

Divorce is elke zondagavond te zien op RTL 4.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen