Rachel Hazes gesloopt door LINDA-lezers: ‘Vuile huichelaar!’

Rachel Hazes wordt vandaag, op de dag dat André Hazes 71 jaar zou zijn geworden, volledig door de mangel gehaald door de lezers van de LINDA, het tijdschrift van Linda de Mol.

Rachel en André Hazes © William Rutten

Ze is zonder twijfel de gewiekste weduwe van het land: Rachel Hazes. Ze loopt, zoals RTL Boulevard het noemt, ‘al jaren met het lijk van André Hazes te zeulen’. Vandaag zou hij 71 jaar zijn geworden en daarom heeft ze een berichtje op haar Instagram-pagina geplaatst. “Lieve schat, vandaag denk ik weer extra veel aan je dan normaal.”

Rachel over André

Rachel was in maart nog aan het tongen met Klaas Otto tijdens het herdenkingsconcert van André, maar inmiddels is hun lenteflirt over en zit ze weer helemaal in de weduwemodus. “Vandaag zou je 71 jaar zijn geworden en vraag ik me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen”, schrijft ze.

Ze vervolgt: “Jouw gehoor was verdrietig genoeg natuurlijk al zo goed als weg. Één ding weet ik zeker, ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed.”

LINDA-lezers kritisch

De lezers van het tijdschrift LINDA. reageren hier zó cynisch op dat hun reacties zelfs het juicekanaal Juice Channel hebben gehaald. “Ze waren toch jaren uit elkaar, en nu wil ze alle geld wat nog te vangen valt hebben. O, schatje wat hou ik veel van je centen!”, zegt Ka op de reactiepagina van het Linda de Mol-blad.

Ria: “Ze hield meer van zijn geld dan van hem volgens mij.”

En Joke: “Mijn broek zakt ervan af, wat een nepwijf, ze lagen al in scheiding toen hij overleed.”

‘Hypocriet figuur’

Zo gaat het maar door. Els: “Hypocriet figuur, schijnt steeds te vergeten dat ze in scheiding lagen op het moment dat André overleed!!!”

Ferrie: “Huichelaar.”

Ben: “Ze herdenkt zijn geld de trut.”

Linda: “Ik word een beetje misselijk 🤢🤢🤢🤢.”

Anneke: “Ze lag in scheiding toen hij overleed. Woonden apart. En toen hij overleed was ze de zielige weduwe, die wel overal geld uithaalde.”

Fransisca: “Wat ontzettend schijnheilige mens , ze was bezig om van hem te scheiden vanwege zijn drankgebruik . 🤔”

Talloze reacties

De LINDA-reacties over Rachel zijn vrijwel allemaal negatief:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes beweert dat ze nu nog steeds van André Hazes zou hebben gehouden. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen