Woeste ex draait door na zoenfoto Rachel Hazes: ‘Ouwe JUNK!’

Rachel Hazes heeft een foto op Instagram geplaatst waarop ze zoent met Klaas Otto, maar daar is niet iedereen blij mee. Zijn ex-vriendin Gracia Kraus is namelijk in alle staten. “Ouwe speedjunk!!!”

Rachel Hazes © Instagram

Er hangt al een tijdje liefde in de lucht tussen Rachel Hazes en Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. Ze werden in januari samen gefotografeerd, maar een maand later ging het gerucht dat Klaas weer was teruggekeerd naar zijn vriendin Gracia Kraus. Rachel ontkende een relatiebreuk, omdat er volgens haar helemaal geen relatie was.

Zoenfoto

Rachel hernieuwde de liefdesgeruchten vorige week hoogstpersoonlijk door in de Story te zeggen: “Ik ben nu aan het daten, en met Klaas Otto heb ik het nog altijd gezellig. Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel.”

En gisteren, tijdens een van de Holland Zingt Hazes-concerten, was daar dan de langverwachte foto: Rachel en Klaas plaatsten beiden een zoenfoto op hun Instagram-kanaal. “Foto zegt genoeg”, schrijft hij erbij. En zij: “No words needed.” Achter beide boodschappen staat een hartje.

Oude speedjunk

Gracia Kraus, die nu dus definitief Klaas’ ex lijkt, ontplofte thuis op de bank. Kennelijk heeft zij het wachtwoord van Klaas’ Instagram-account, want dat account stond ineens vol met allerlei hatelijke teksten over Rachel. “Mijn tel is geheky door Hazes die oude speed junk ik hou van me vrouw gracia kraus voor altijd”, stond er bijvoorbeeld.

Hier doet Gracia dus net alsof ze Klaas is, die zijn liefdesverklaring terugtrekt met de bewering dat hij gehackt zou zijn. In werkelijkheid is het dus Gracia die de hatelijke teksten plaatst: “Die ouwe junk wil me als bescherming maar ik heb me vrouwtje gracia kraus ik wil geen vrouw die als 52 is en als hoer heb gezeten.”

En: “Kijk deze aub oude junk hahahahah ken haar van achter raam ken haar al voor André die haar achter raam weg haalde. (…) Noooit ruil ik mij vrouw in voor die hazen wind aub mensen die vrouw is hopeloos wil een man en kan er geen krijgen en gebruik mij nu. Ik hou van gracia kraus.”

Klaas reageert

Gracia plaatste vervolgens ook als zichzelf een boodschap op Klaas’ account: “Als gracia kraus weet ik nergens van en wil aub niet hier tussen betrokken worden sta hier ver boven. Weet niet wat wel en niet waar is. Maar die vrouw is geen concurrentie voor mij. Dit is wat ik te zeggen heb klaas is sorry aan roepen maar of waAr is of niet zoeken die twee maar uit. Ik ben volwassen en voel me ver hier boven staan.”

Om misverstanden te voorkomen plaatste Klaas, nog tijdens het concert, een filmpje: “Dit slaat nergens op. Gracia heeft mijn account gehackt. Luister, mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze. Dit slaat nergens op. Bij deze, dit ben ik.”

Management Rachel

Ook Shownieuws heeft het vol verbijstering aangezien. “Die foto met Rachel samen verdween plotseling weer en daar verschenen andere dingen voor in de plaats, met allemaal heel rare teksten waar we geen touw aan vast konden knopen. Teksten die er inderdaad niet om liegen en die de relatie met Rachel weer ontkennen”, aldus Bart Ettekoven.

Het management van Rachel laat aan het programma weten: “Rachel heeft een gezellige avond met Klaas bij Holland Zingt Hazes, mar blijkbaar is zijn instagramaccount gehackt met alle narigheid die daarbij hoort. Beiden waren zich hiervan tijdens Holland Zingt Hazes total niet bewust.”

Gracia reageert

Gracia heeft bij juicekanaal Reality FBI de volgende reactie achtergelaten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zelfs Rachel Hazes' liefdesaankondiging gaat gepaard met verbaal geweld. Ordinair zooitje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen