Jandino Asporaat kotst op Angela de Jong: ‘Ze is diep ongelukkig!’

Jandino Asporaat kotst op Angela de Jong. Hij zegt zeker te weten dat de opiniediva van het AD een diep ongelukkige vrouw is. “Als je heel veel gif in je hart hebt, dan is dat wat je geeft.”

Angela de Jong en Jandino Asporaat © SBS, YouTube

Het zit Jandino Asporaat absoluut niet lekker dat Angela de Jong zulke vernietigende dingen over hem heeft geschreven. Zij is van mening dat hij een irritante tv-verschijning is. “Als íemand de afgelopen jaren bij SBS en RTL al genoeg kansen heeft gehad om te bewijzen dat de tv-kijker hem totaal niet pruimt, dan is hij het wel”, schreef ze vorig jaar.

‘Ze is ongelukkig’

Als interviewer Bastiaan Meijer deze uitspraak van Angela oprakelt tijdens een interview met Jandino, reageert de komediant geschrokken. “Nee, nee, niet nog een keer noemen, dan verschijnt ze! Je mag haar niet drie keer noemen!”, grapt hij in de podcast PodBast.

Dan serieus: “Dat is nou net iemand waarvan ik weet, honderd procent, dat gelukkig zijn van binnen niet daar aanwezig is. Jij kan geven wat je hebt. Als je heel veel liefde in je hart hebt, is dat wat je geeft. Als je heel veel gif in je hart hebt, dan is dat wat je geeft de hele tijd. Ik zou zeg maar de beste dame in kwestie…”

Positieve gedachten

Bastiaan: “Je bent echt bang dat ze komt, hè?”

Jandino: “Ja, ja, ja, serieus. Ik ben voor weinig mensen bang, daarom noem ik haar naam nooit. In ieder geval, ik moet er ook niet aan denken. Het moet er weer uit, positieve gedachten.”

Zijn huidige succes bewijst dat je nooit moet luisteren naar types als Angela, zegt Jandino. “Stel je voor dat ik mensen zoals haar had geloofd…”

Arrogant

Jandino wijst op de vele mensen die wél genieten van zijn werk. “En er zijn mensen, zoals die mevrouw in kwestie, die iets anders voelen. Het zou hypocriet en arrogant zijn van mij om te denken: ik moet de dame in kwestie ook aan mijn kant hebben. Ik heb sowieso nooit recensenten aan mijn kant.”

Recensenten zijn zuur, vindt Jandino. “Recensenten schrijven altijd over mij van: ‘Het is makkelijk, het is helemaal niet grappig, het is helemaal niet goed.’ Maar het publiek komt. En dan ga je kijken naar de dingen die zij dan wél goed vinden en die vullen nog geen fietsenhok.”

Geroddel

Angela kan hem wat. Hij ligt geen minuut wakker van haar. “Dit soort geroddel heeft niets te maken met jou, het heeft te maken met hun eigen tekortkoming.”

Hij vervolgt: “En soms ben je zelf een spiegel voor hen. Dat reflecteert voor hen iets wat zij haten aan zichzelf. ‘Ja, Jandino is te vaak op televisie.’ ‘Hij heeft een mening.’ Wat jij net hebt gedaan, is ook een mening!”

PodBast

De PodBast-podcast met Jandino:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen