Na omroepwissel: AvroTros vindt opvolger voor Dionne Stax

De AvroTros heeft een opvolger gevonden voor Dionne Stax, die vorig jaar overstapte naar Omroep MAX. De nieuwe presentatrice van DNA Onbekend wordt Marlijn Weerdenburg.

Marlijn Weerdenburg en Dionne Stax © Ruud Baan

Marlijn Weerdenburg maakte al Moltalk voor de omroep, maar wordt nu echt een nieuw vast gezicht van AvroTros. Naast DNA Onbekend is ze in augustus bijvoorbeeld ook te zien naast Frits Sissing bij ‘De Musical Awards – The Kick-off’ vanaf de Uitmarkt. “Haar veelzijdigheid past goed bij het diverse aanbod aan cultuurprogramma’s bij de omroep.”

‘Ze past perfect’

Mediadirecteur Bart Barnas van AvroTros is erg enthousiast. “Marlijn Weerdenburg past met haar inlevingsvermogen perfect bij DNA Onbekend, waar zij als presentator families tijdens een impactvolle fase in hun leven bijstaat.”

Hij vervolgt: “Ook is zij met haar theater- en musicalachtergrond de juiste persoon om met Frits Sissing De Musical Awards – The Kick-off live op het Museumplein te presenteren. Marlijn brengt mensen samen en dat past perfect bij AVROTROS.”

Marlijn blij

Marlijn is erg blij met de samenwerking. “Ik heb heel veel zin om meer programma’s te gaan maken bij AVROTROS. Een omroep waar ik al heel graag werk met Moltalk en me bijzonder thuis voel. Een omroep met dezelfde liefde voor kunst, cultuur, verbinden en gelaagd entertainment als ik.”

DNA Onbekend keert in het voorjaar van 2023 weer terug op televisie. De laatste aflevering met Dionne aan het roer was afgelopen maart te zien.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen