Johan Derksen haalt uit naar S10: ‘Gewoon doorsnee buurmeisje’

Johan Derksen is totaal niet onder de indruk van het liedje waarmee Stien den Hollander (S10) ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. “Ze zingt zoals je buurmeisje.”

Stien den Hollander en Johan Derksen © Thijs Jansen, SBS

De 21-jarige Stien gaat met het zelfgeschreven liedje De Diepte naar het Eurovisie Songfestival in Turijn. “Weerzinwekkend”, noemt Johan Derksen het in VI Vandaag. “Kijk, misschien winnen ze wel, want die jongen met dat vreselijke liedje achter dat pianootje (Duncan Laurence, red.) heeft ook gewonnen.”

Kermisattractie

Het Songfestival is niet meer te redden, meent Johan. “We hebben er ooit echte zangers heen gestuurd en die redden het ook niet. Als Waylon en Anouk er geweest zijn en die winnen niet, dan hoef je eigenlijk geen Nederlanders meer te sturen.”

René van der Gijp: “Weet je, we moeten ook wel gewoon… Het is ook een soort kermisattractie daar. Dan sturen wij die broccoli verleden jaar en dat vonden we g*dverd*mme nog een goed nummer ook. Dat was toch een k*tnummer? Dat was slecht.”

Buurmeisje

Johan: “Dit meisje zingt zoals je buurmeisje zingt en dan is het een heel triest verhaal, maar ze heeft geen enkele soul. Het is niet overtuigend en het is onecht.”

Leonie ter Braak: “Ik vind het juist heel echt. Ik zat vanmiddag even naar die presentatie te kijken van haar. Dat meisje heeft enorme depressies gehad en dit is ook een beetje een handreiking naar al die mensen…”

Verkooppraatje

Johan: “Dit is een leuk verkooppraatje erachter van de producers enzo, maar dit komt bij mij helemaal niet zo over, want ze zingt echt zoals ieder meisje van die leeftijd zingt. Ze heeft helemaal niets speciaals.”

Leonie: “Het is een beetje geïnspireerd op Wende Snijders vind ik.”

Johan: “Nou, dat vind ik een hysterica, dat is helemaal een verschrikking zeg! Wat een verschrikkelijk wijf is dat zeg.”

Liedje

Het liedje van S10:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat S10 de finale van het Eurovisie Songfestival gaat halen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen