Linda de Mol stelt teleur: ‘Waarom niet in actie voor Oekraïne?’

Linda de Mol stelt Rob Goossens teleur door haar mediapauze óók tijdens de Oekraïne-oorlog vol te houden. “Het zou mooi zijn geweest als ze terugkeerde om geld in te zamelen”, vindt de tv-kenner.

Rob Goossens en Linda de Mol © RTL

Het gezicht van Linda de Mol staat al anderhalve maand op onweer, dus ze is niet in staat om gezellig tv-amusement te maken. Het had haar volgens tv-kenner Rob Goossens echter wél gesierd als ze maandag voor even terug zou keren op de buis om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Vladimir Poetins oorlog in Oekraïne.

Linda doet niet mee

Rob wijst in RTL Boulevard op de hereniging van Mattie en Wietze. “Ik denk dat dit een dusdanig bijzondere situatie is dat je over ruzies heen moet stappen.”

Hij vervolgt: “Ik zou het eigenlijk ook wel heel mooi hebben gevonden als Linda de Mol had gezegd: ‘Ik had besloten om voorlopig even niets te doen, maar dit is wel zo’n belangrijk doel, ik ga toch eventjes terugkomen om geld voor het goede doel op te halen.’”

Is ze gevraagd?

De tv-actie voor Oekraïne zal nu gepresenteerd worden door Linda’s grote tv-rivale, Chantal Janzen. “Hebben ze Linda wel gevraagd eigenlijk? Weet je dat?”, vraagt Luuk Ikink.

Rob daarop: “Ja, zij is niet gevraagd. Wij hebben het voor de zekerheid even aan haar manager gevraagd, maar zij is niet gevraagd, maar op zich zegt dat natuurlijk niet zoveel, want Wendy van Dijk was ook niet gevraagd en die moest ook ineens via het persbericht horen dat ze naar de Pools-Oekraïense grens moest.”

Wat doet Wendy?

Het was het plan dat Wendy vluchtelingen zou opvangen bij de Pools-Oekraïense grens, maar dat gaat toch niet gebeuren. Wat gaat ze nu doen? “Wat ze wel gaat doen is nog steeds niet duidelijk, maar het lijkt erop dat ze wel heel veel kilometers gaat rijden. Wat wij namelijk horen is dat zij heel Nederland door gaat rijden.”

Ze gaat dan langs initiatieven die als doel hebben om geld in te zamelen voor Oekraïne, weet Rob. “En dat ze uiteindelijk dan naar de live-uitzending ’s avonds rijdt om samen met Chantal Janzen het eindbedrag bekend te maken. Maar zelfs dit is nog niet zeker.”

Communicatiefout

Het gedoe rondom Wendy’s betrokkenheid bij deze tv-actie voor Oekraïne blijft merkwaardig, aldus Rob. “Giro 555 zegt dat het niet hun schuld is, maar dat het een communicatiefout bij Talpa is geweest.”

“Maar ja, ik denk toch dat als degene om wie het gaat niet eens weet dat ze naar de Pools-Oekraïense grens moet, dan is er iets meer misgegaan dan één iemand die even vergeten is een belletje te plegen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Had u het sterk gevonden als Linda de Mol voor Oekraïne terug zou keren op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen