Johnny de Mol wil vluchtelingen opvangen in zijn tuinhuisje

Johnny de Mol is bereid om Oekraïense vluchtelingen op te vangen in het tuinhuisje van zijn miljoenenvilla. “Ja nee ja, ik zet m’n deuren wel open hoor als het echt moet”, aldus de presentator.

Johnny de Mol © SBS 6

De Russische inval in buurland Oekraïne domineert alle tv-programma’s. Ook Johnny de Mol besteedt er uitgebreid aandacht aan in zijn talkshow HLF8. “De vluchtelingen lopen nu echt heel hoog op. Het gaat richting het miljoen”, merkte de presentator op in de uitzending van gisteren.

‘Ik heb nog een kamer!’

Gelukkig worden de vluchtelingen met open armen ontvangen in Europa, aldus politiek verslaggever Sam Hagens. “De mensen uit Oekraïne komen kunnen gewoon vrij reizen in Europa en het kabinet zegt daarover: ‘Die zijn hier welkom en gaan we hartelijk ontvangen.’”

Johnny: “Mensen kunnen zich ook gewoon aanbieden, hè, van: ‘Ik heb nog een kamer.'”

Sam plagend: “Jij bijvoorbeeld Johnny.”

Tuinhuisje

Johnny daarop serieus: “Een tuinhuis. Ja nee ja, ik zet m’n deuren wel open hoor als het echt moet. Ik bedoel: dat is het minste wat je kunt doen. Dat is natuurlijk zo frustrerend aan dit.”

Het tuinhuisje van Johnny was tijdens de coronacrisis nog drukbezet. Aan het begin van de crisis nam de ex-partner van Johnny’s vrouw zijn intrek in het tuinhuisje, zodat hun dochtertje niet hoefde te pendelen. Later nam Johnny zelf zijn intrek in het tuinhuisje, toen hij besmet was met corona.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol wil vluchtelingen opvangen in zijn tuinhuisje. Welk gevoel bekruipt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen