Nieuw misbruikschandaal leidt tot speculaties: welke BN’er is het?

Story-baas Guido den Aantrekker maakt de tongen los met zijn primeur dat er een nieuw misbruikschandaal aan zit te komen in Hilversum. Er wordt volop gespeculeerd: welke BN’er is het?

Guido den Aantrekker © SBS

Guido den Aantrekker heeft het deze week pontificaal op de cover van de Story gezet: na de Marco Borsato-rel gaan er volgens hem geruchten over ‘een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens’. Iedereen op het Media Park zou er al van weten. “Ook Story is bekend om wie de geruchten gaan“, aldus de bladenmaker.

Tv-wereld houdt adem in

Om wie het gaat houdt Guido dus voor zich, maar volgens de Story-baas is het een opvallende naam. “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden”, zegt hij. “De tv-wereld houdt de adem in.”

Er wordt op Twitter veel gespeculeerd over wie deze BN’er nou zou zijn. Ook de opiniesite GeenStijl heeft er een artikel aan gewijd en de bezoekers gaan daaronder los. De reageerders noemen allerlei namen van BN’ers die het wel eens zouden kunnen zijn.

RTL-presentator

De juicekanalen zijn bovenop dit gerucht gedoken en benaderen nu BN’ers die worden genoemd. Eén van hen, een RTL-presentator, werd gisteren benaderd door het juicekanaal Reality FBI. Deze presentator ontkende tegen dat kanaal dat de Story-primeur over hem gaat.

Al snel werd deze ontkenning van de RTL 4-presentator weer van het juicekanaal verwijderd, waarschijnlijk omdat het hem onnodig verdacht maakt.

‘Snel meer duidelijk’

Guido denkt dat er snel meer duidelijk wordt. “Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat al die onthullingen over 'vieze' BN'ers veel meer sterren zenuwachtig maakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen