Henk Westbroek voelt zich beledigd door VI: ‘Ze mogen blij zijn!’

Henk Westbroek vindt dat hij aan het lijntje gehouden wordt door VI Vandaag, de nieuwe talkshow met de mannen van VI. Hij is gevraagd om vaste gast te worden, maar hoort nu helemaal niets meer.

Henk Westbroek en Wilfred Genee © BNR

De 69-jarige zanger Henk Westbroek is gepolst of hij het leuk zou vinden om aan te schuiven in VI Vandaag en heeft daarop ook ja gezegd. “Maar daarna niets meer gehoord”, vertelt hij in het AD. En juist daardoor voelt hij zich nu in de zeik genomen; kennelijk heeft VI Vandaag talloze BN’ers gepolst om pas dáárna een selectie te maken.

Teleurgesteld

Henk is behoorlijk teleurgesteld. “Ik denk dat ik nog wel iets hoor, maar niets is zeker. Er is vooralsnog geen enkele afspraak gemaakt. Kijk, ze hebben me gebeld, ik heb gezegd ‘ja ik wil wel’, waarop zij zeiden: ‘We komen erop terug’.”

Nou, tot zover heeft Henk dus niets gehoord. “Ik merk het wel. Maar je weet hoe het gaat: ze benaderen er honderd. Daar laten ze er vijftien van opdraven. Dan vallen er tien af en moeten er vijf blij zijn. Nou, ik draai het liever om: ze mogen blij zijn dat ík wil.”

Vaste gasten

Er zijn tot nu toe al meerdere vaste gasten bekendgemaakt. Zo zullen onder meer Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries in het programma verschijnen.

VI Vandaag begint maandag, op 10 januari, op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Henk Westbroek: een leuke toevoeging aan VI Vandaag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen