Beau krijgt flinke kritiek: ‘Het is allemaal te traag en achterhaald’

Beau van Erven Dorens krijgt flinke kritiek te verwerken over zijn programma Lago di Beau, waarin hij wekelijks twee BN’ers interviewt bij een Italiaans meer. “Het is te traag en achterhaald.”

Lago di Beau © RTL

Lago di Beau is een spin-off van Villa Felderhof, een beroemd tv-programma van vroeger waarin een presentator op leeftijd, Rik Felderhof, in een Franse villa gesprekken voerde met wisselende BN’er-duo’s. Dat was tóen leuk, maar tegenwoordig is het allemaal veel te traag, luidt de kritiek van Privé-sterjournalist Jan Uriot.

Niet van deze tijd

Jan vindt Lago di Beau erg tegenvallen, vertelt hij in zijn programma Wat Vindt Jan. “Ik vind het niet meer van deze tijd. Kijk, het is voor een heleboel mensen in omroepland het hoogst haalbare om een soort Villa Felderhof te maken. Dat weten we. Winston Gerschtonawitz ehhh Gerschtanowitz heeft dat ook geprobeerd.”

“Maar nee jongens, het is te traag en te achterhaalde televisie. Dat moeten we allemaal niet willen. Óf je moet spraakmakende mensen neerzetten”, vervolgt hij.

Engel en Rutte

De gastenduo’s van Beau, bijvoorbeeld Maan de Steenwinkel en Tijl Beckand, zijn totaal niet spannend, aldus Jan. “Als je mensen hebt die tegenovergestelde ideeën hebben, is het spannend om te zien. Kun je nog herinneren, heel lang geleden, bij de echte Villa Felderhof? Dan had je Majoor Bosshardt met Herman Brood. Dát is leuk natuurlijk.”

Wie zou Beau dan moeten uitnodigen? “Ik zou nu zeggen: zet Willem Engel in bad en laat die door Mark Rutte gewassen worden. Dán hebben we leuke televisie.”

Tv-misser

Maar Lago di Beau? Dat is een misser, besluit Jan. “Het is gewoon vakantie… Tijl en Edsilia waren gewoon op vakantie. Daar zet ik mijn televisie toch niet voor aan?”

Liever kijkt hij naar Boerderij van Dorst. “Dat was al schurender dan dit natuurlijk.”

Wat Vindt Jan

De rubriek van Jan Uriot:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Beau teleurstelt met zijn BN'er-talkshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen