Anouk verbreekt vriendschap met Ali B, verwijdert gezamenlijke foto

Anouk verbreekt per direct de vriendschap met haar collega Ali B. Ze heeft vanmiddag, na de tweede aangifte tegen de rapper, hun gezamenlijke foto van haar Instagram-pagina verwijderd.

Anouk en Ali B © Jinek

Ze waren jarenlang twee handen op een buik bij The Voice of Holland: de bevriende muzikale collega’s Anouk en Ali B. Maar dat is nu allemaal voorbij. Nu er een tweede aangifte tegen hem ligt van een zedendelict bij The Voice of Holland, is de maat vol voor Anouk. Ze heeft per direct haar foto met Ali van Instagram af gehaald (zie onderstaand).

Dikke pret

Anouk en Ali hebben altijd dikke pret gehad tijdens de opnames van The Voice. Ze heeft wel eens aangegeven dat het met name zíjn aanwezigheid is die de opnames voor haar leuk maakten.

Hun vriendschap kwam tot een hoogtepunt aan het begin van de coronacrisis, toen Anouk vastzat in Marokko en ze op afstand geholpen werd door Ali. “Ik wil je bedanken voor alles wat je hier voor me hebt gedaan en alles wat je voor me doet”, liet ze op een gegeven moment weten in een video.

‘Ali, ik hou van jou’

Ali schoot Anouk constant te hulp en dat waardeerde zij ontzettend. “Steeds als ik iets nodig heb, qua medicijnen, dan laat je je familie of vrienden dat brengen. Het is gewoon superlief.”

Als bedankje zong ze zelfs een liedje voor hem. “Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt.” Ze zong in het liedje onder meer: “Ali, ik hou zo veel van jou.”

Nog veel bekende volgers

Ali B heeft nog veel bekende volgers op Instagram. Als een vriendschap tussen twee mensen wordt beëindigd, ontvolgen ze elkaar vaak op Instagram. Op dit moment heeft de rapper nog meer dan 150 bekende volgers, waaronder zelfs RTL’s tv-baas Peter van der Vorst en Voice-collega’s als Chantal Janzen en Glennis Grace.

Anouk is op dit moment de enige Voice-coach die haar betrokkenheid bij het programma heeft opgezegd. Glennis en Waylon hebben laten weten eerst het onderzoek naar het programma af te willen wachten.

Vriendschap voorbij

De vriendschap tussen Anouk en Ali is voorbij. Mét en zonder Ali:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B wordt op Instagram nog gevolgd door meer dan 150 BN'ers, waaronder Chantal Janzen en Peter van der Vorst. Tijd voor ontvolging?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen