Leontine Borsato onder vuur: ‘Waarom wil je deze aandacht?’

Leontine en Marco Borsato staan deze week met een mierzoet dubbelinterview in de Story en dat valt niet bij iedereen lekker op de maag. Sandra Schuurhof vraagt zich af waarom ze dit doen.

Sandra Schuurhof, Marco Borsato en Leontine Borsato © SBS, Instagram

Na het verorberen van drie suikerspinnen hebben Leontine en Marco Borsato een journaliste van de Story te woord gestaan. Het resultaat? Een interview waarvan het glazuur van je tanden springt. Wilde dit stel elkaar dan niet in alle rust gaan herontdekken na al Marco’s capriolen onder de lakens? Zonder de media erbij te halen?

Marco in polonaise

Volgens anonieme bronnen (lees: Henny Huisman) kan Marco zo ongeveer de polonaise lopen met alle vrouwen waarmee hij Leontine stiekem heeft bedonderd. Menig vrouw zou zijn hele garderobe ritueel hebben verbrand, maar in dit specifieke geval speelt er natuurlijk veel meer mee. Een flink gespekte bankrekening bijvoorbeeld.

Marco en Leontine zijn het nu dus weer met elkaar aan het proberen. Nou ja, proberen: de twee zitten ongelooflijk met elkaar te kleffen en laten iedereen daar nu van meegenieten. “Ik heb vlinders in mijn buik en voel me een verliefde twintiger”, zwijmelt hij in de Story. En zij: “We zijn zó gelukkig samen.”

Leontine zwijgt niet meer

Maar heeft Leontine de media niet om rust gevraagd? “Ik heb me bijna nergens vertoond. Ik wilde alleen maar rust, om alles voor mezelf op eer rijtje te zetten. Er was zoveel gebeurd. Daar zal ik verder nooit op ingaan. Maar ik had die tijd voor mezelf nodig. En nu zijn we op een heel nieuw pad in ons leven beland”, zegt ze daarover in de Story.

Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws: “Het was natuurlijk al duidelijk dat ze weer aardig gek op elkaar zijn, maar als je dit verhaal leest dan kun je er helemaal niet meer omheen. Marco zegt letterlijk dat hij zich weer een verliefde twintiger voelt en dat straalt hij ook aan alle kanten uit.”

‘Waarom doet ze dit?!’

Guido prijst Leontine voor haar vergevingsgezindheid. “Ik heb vooral heel veel respect voor Leontine, want die heeft natuurlijk wel het nodige meegemaakt op dat vlak met ook nog eens een keer die hele publiciteit eroverheen, waar je niet op zit te wachten.”

Collega Sandra Schuurhof begrijpt er echter geen snars van. “Maar waarom geeft ze dan zo’n dubbelinterview? Dat snap ik dan niet helemaal. Waarom zou je zo’n interview geven? Wat heb je daarbij te winnen?”

Guido: “Omdat ze allebei ontzettend gelukkig zijn.”

Daar is Anouk Smulders het helemaal mee eens: “Het is toch leuk om positief nieuws te brengen?”

Hartstikke leuk

Guido: “Wij hebben het gewoon gevraagd aan ze en ze vonden het hartstikke leuk om daaraan mee te werken.”

Sandra: “We weten allemaal dat ze weer samen zijn, dat posten ze zelf ook op hun socials. Wat is erbij te winnen om nog meer aandacht daarvoor te genereren?”

Guido: “Omdat ze het heel erg leuk vinden en wij hebben goede interviews. Karin Riethoven heeft het interview gedaan en die heeft daar ook echt een prachtig liefdesverhaal van gemaakt.”

Dat Guido zo lyrisch is, is natuurlijk niet zo gek. Maar waar komt die loftrompet van Anouk vandaan? Ah, haar man Edwin Smulders heeft de foto’s bij het interview gemaakt. Gelukkig zegt Guido het zelf: “De cirkel is weer rond.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vreemdganger Marco Borsato hangt ineens weer de ultieme Romeo uit. Geloofwaardig of misselijkmakend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen