Geert Wilders heeft lachers op de hand in Jinek: ‘Hilarische vent!’

Geert Wilders had gisteren de lachers op zijn hand in de talkshow van Eva Jinek. Een van de gasten aan tafel noemde hem zelfs een ‘hilarische vent’. “Hij is heel gezellig in de wandelgangen.”

Wouter de Winther, Geert Wilders en Floor Bremer © RTL

PVV-leider Geert Wilders werd gisteren in de Tweede Kamer gevraagd om vanwege een defect een andere microfoon te gebruiken, maar dat wilde hij liever niet. “Ja, maar dan sta ik helemaal in het linkervak. Nog even en ik zit naast mevrouw Marijnissen”, sputterde hij tegen, tot hilariteit van zijn collega’s.

Hilariteit om Geert

Het fragment daarvan leidde gisteren tot hilariteit aan de talkshowtafel van Eva Jinek. RTL Nieuws-journaliste Floor Bremer kon er hartelijk om lachen, net als Telegraaf-journalist Wouter de Winther.

Eva: “Wouter, soms lijkt het ook omdat we bepaalde fragmenten uitkiezen over de inhoud, dat het de hele dag grimmig is, maar dat is natuurlijk niet zo.”

Wouter: “Nee, maar ik vind dit altijd wel heel erg fijn, omdat mensen elkaar politiek wel naar het leven kunnen staan. Als je dan af en toe toch nog om hetzelfde grapje kunt lachen, geeft dat toch wel enige hoop in ons politieke puinhooplandschap.”

Lachmomentje

Eva: “Zeker, zouden we het ook vaker moeten laten zien?”

EenVandaag-journalist Tom van ’t Einde daarop: “Ik heb wel af en toe zo’n lachmomentje nodig hoor. Als het alleen maar haat en nijd is en al met anderhalf jaar corona achter de rug, dan vind ik dit soort momentjes wel lekker.”

Tom wijst erop dat Geert sowieso een leuke man is. “Kijk, we zien het niet zo heel vaak want Wilders is soms wel heel erg op de man, maar het is een heel grappige man. Ik heb hem ook wel eens mogen interviewen en het is echt een hilarische vent én heel gezellig in de wandelgangen. Dat zien we vaak niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Mark Rutte ook met Geert Wilders moet praten in het formatieproces?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen