‘Glennis Grace misdroeg zich bij Hans Klok ook tegen personeel’

Glennis Grace heeft zich bij de première van de nieuwe Hans Klok-show ook misdragen tegen het personeel van het nieuwe Harbour Club Theater. Dat stelt RTL-presentatrice Stephanie Tency.

Glennis Grace © YouTube

Stephanie Tency, die voor RTL 4 allerlei gesponsorde middagprogrammaatjes aan elkaar kletst, heeft al jaren een slechte verhouding met de kersverse Voice-coach Glennis Grace. Ze troffen elkaar zondagavond bij de première van de nieuwe Hans Klok-show in het eveneens nieuwe Harbour Club Theater in Amsterdam. En daar sloeg de vlam in de pan.

Getto-Tokkie

Bij het feestje hadden Glennis en Stephanie wederom een aanvaring met elkaar en dat leidde ertoe dat Stephanie een serie woeste stories plaatste op Instagram. Ze noemde Glennis daarin onder meer ‘getto’, een ‘Tokkie eerste klas’ en een ‘asociaal persoon’. Al met al een flinke aanval aan Glennis’ adres dus.

Glennis reageert heel summier op de tirade van Stephanie. Ze repost een story van een vriendin, die zegt: “Oorlog? Nee, dan zullen we onder de indruk zijn van haar drie posts…” En Glennis daarop: “I rest my case vriendin.”

Wangedrag

Nou, daar laat Stephanie het niet bij zitten. “Ik hoef absoluut geen oorlog met deze vrouw want ze boeit mij oprecht niks. Alleen ik vind het stuitend dat iemand zo naar kan zijn als ik aardig blijf doen. De eerste keer dat ik haar ontmoette kraakte ze mijn huis compleet af waar ik bij stond.”

En de tweede keer? “Toen vroeg ik of mijn beste vriend een foto met haar mocht want die was groots fan van haar. En gister terwijl ze aan mijn tafel zat vroeg ik nog of ze wilde dansen. Deze vrouw heeft gewoon issues en ik ben echt geschrokken van de hoeveelheid berichten die ik van mensen krijg en wat ze met haar hebben meegemaakt.”

Wangedrag

Wat voor berichten heeft Stephanie allemaal gekregen over Glennis? “Vooral vrouwen die ze vaak heeft uitgescholden, dingen stelen van visagisten en nog een hoop meer ellende.”

Tot slot: “Oh en als ik haar was zou ik wel de Harbour Club even bellen om excuus aan te bieden. Had al vernomen dat ze ook ruzie aan het maken was met het personeel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat RTL 4 spijt krijgt van Glennis Grace' aanstelling als Voice-coach?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen