Youp van ’t Hek sneert: ‘Maarten van Rossem zegt overal ja tegen’

Youp van ’t Hek heeft optredens in de programma’s van Beau van Erven Dorens en Raven van Dorst afgezegd. Gelukkig is Maarten van Rossem altijd bereid om in zijn plaats te komen, sneert hij.

Youp van 't Hek en Maarten van Rossem © RTL / Manon van der Zwaal

De telefoon van Youp van ’t Hek rinkelt naar eigen zeggen ‘chronisch’. Hij legt in de VARAgids uit continu voor allerlei tv-programma’s te worden gevraagd. “Want ook ik ben niet alleen cabaretier en columnist, maar ook BN’er. Dus of ik in de Villa Felderhof van Beau wil?”

Geen tijd voor Beau

Beau van Erven Dorens hoopt de nieuwe Rik Felderhof te worden en komt vanaf een idyllisch eilandje in het Comomeer met het soortgelijke Lago di Beau. En ook Youp wilden ze daar wel voor hebben. “Met een andere BN’er uiteraard.”

Maar dat is niet de enige uitnodiging die Youp kreeg. “Een uurtje later kreeg ik de vraag of ik in de boerderette van Raven van Dorst wilde? Ook een soort Villa Felderhof. Ook weer met een andere BN’er. Helaas had ik voor beide uitdagingen geen tijd. Ik heb namelijk gewoon werk. Veel werk zelfs. Omdat ik schrijf, moet ik veel lezen.”

‘Maarten kan wel’

Gelukkig zitten er nog genoeg BN’ers in de vijver, aldus Youp. “Ik had niet de indruk dat de redacties in paniek raakten toen ik zei dat ik niet kon. Op een ander toestel werd onmiddellijk Maarten van Rossem gebeld.”

Maarten duikt de laatste tijd werkelijk in ieder programma op en daarom moet hij nu een sneer van Youp incasseren. “Maarten kan altijd. En hij is een goede gast omdat hij altijd zo heerlijk zichzelf is. Als u niet weet wie Maarten van Rossem is: google hem even. Echt een kijkcijferkanon.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen