Maaike Timmerman gesloopt door mannen van Veronica Inside

De mannen van Veronica Inside zijn het volledig eens met de felle kritiek op Maaike Timmerman, de nieuwe invalpresentatrice van de late talkshow Op1. “Ik heb nog nooit zo’n feeks gezien.”

Johan Derksen © SBS 6

Maaike Timmerman wil zichzelf overduidelijk bewijzen als presentatrice van Op1 nu ze eindelijk haar WNL-collega Welmoed Sijtsma mag vervangen. Tijdens haar debuut in de woensdaguitzending liet Maaike haar co-host Jort Kelder nauwelijks aan het woord. Het kwam haar op kritiek te staan, onder meer van 538-ster Coen Swijnenberg.

Tandenknarsen

Met al die kritiek is Johan Derksen het volledig eens. “Ik kwam thuis en ik heb weer zitten tandenknarsen. Het was klokslag twaalf uur, een sigaartje en hup, even die tv aan voor de herhaling van Op1. Dan zit daar – ik heb nog nooit van dat mens gehoord – Maaike Timmerman. Ik heb nog nooit zo’n feeks gezien.”

“Die heeft Jort Kelder geen minuut de kans gegeven om ook inhoudelijk wat te zeggen. Na een kwartiertje gaf Jort het op en dacht hij: zoek jij het maar lekker uit met je onemanshow. Die heeft z’n mouwtjes opgerold, is lekker gaan zitten. Het was stuitend, het was stuitend. Ze zetten ook iedereen daar neer om een talkshow te doen, maar dat is een vak!”

Verschrikkelijk

Wilfred Genee: “Ik moet je zeggen: ik zat in de auto terug en ik dacht: ze is wel erg veel aan het woord.”

René van der Gijp: “Ja heel veel.”

Johan: “Verschrikkelijk. Maar kende jij haar René? Ik kende haar helemaal niet.”

René: “Nee, ik zag haar voor het eerst.”

Johan: “Ze was invaller en ik denk voor de laatste keer.”

Derderangs

Maaike is naar voren geschoven door WNL-baas en Op1-opperhoofd Bert Huisjes. “Die heeft er dan geen verstand van”, aldus Johan.

Het is niet de eerste misser van Op1, benadrukt Johan. “Kijk, die Tijs van den Brink die al maandenlang met die derderangs zangeres opgezadeld zit. Waarom? Waarschijnlijk omdat ze zwart is.”

Sven Kockelmann moet terug, vindt Johan. “Het is vloeken ten opzichte van talkshows dat de beste man in Nederland, Kockelmann, met een dossierkennis waar het paard de hik van krijgt, niet aan bod komt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen