‘NPO 1 moet per direct stoppen met Op1, tijdslot terug naar Pauw’

De televisiegids Televizier adviseert de zenderleiding van NPO 1 om per direct te stoppen met het ’tenenkrommende’ Op1 en het tijdslot terug te geven aan voorganger Jeroen Pauw.

Jeroen Pauw © NPO

Televizier, vooral bekend van het jaarlijkse gala waarop televisieprijzen worden uitgereikt, heeft het helemaal gehad met Op1. Het eerste deel van programma werd gisteren gepresenteerd door Jeroen Pauw, die samen met zijn gasten uitgebreid stilstond bij het overlijden van Peter R. de Vries. En dat deed hij uitstekend, vindt de tv-gids.

‘Pauw moet terug’

De kunde van Jeroen torent zó hoog boven dat van de Op1-sterren uit, dat het volgens Televizier onvermijdelijk is: Op1 moet van de buis. “Jeroen Pauw liet maar weer eens zien hoe goed hij is vergeleken bij al die andere talkshowpresentatoren die tegenwoordig op televisie zijn.”

Jeroen levert altijd hoge kwaliteit, vindt de tv-gids. “De manier van interviewen van Jeroen Pauw die altijd geïnteresseerd is, altijd luistert en altijd de goede vragen stelt, daar gaat het om.”

Tenenkrommend

Op1 is tenenkrommend in vergelijking met Pauw, aldus Televizier. “Zijn kunde staat in schril contrast met het over het algemeen ondermaatse niveau van de andere presentatoren van het praatprogramma. Sinds het vertrek van Pauw liet de Publieke Omroep iedereen met een hartslag Op1 presenteren, met tenenkrommende resultaten als gevolg.”

“Dus kom op Publieke Omroep, smeek Jeroen Pauw terug te komen”, klinkt het. “En Jeroen Pauw, kom alsjeblieft terug. Verlos ons uit ons lijden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een goed idee om Op1 in te ruilen voor Pauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen