Coen Swijnenberg uit kritiek op Op1-ster Maaike Timmerman

Radio 538-ster Coen Swijnenberg sluit zich aan bij de massale kritiek die Maaike Timmerman over zich heen krijgt. Ze was gisteren namelijk wel héél dominant aanwezig als presentatrice van Op1.

Coen Swijnenberg en Maaike Timmerman © NPO

Het leek erop alsof Maaike Timmerman een uitzending lang geen enkel idee had dat er nog een co-presentator naast haar zat: Jort Kelder. Op1 was voor even de grote Maaike Timmerman-show. Ze wilde als enige de vragen stellen, onderbrak Jort waar ze kon en domineerde haar gasten.

Te fanatiek

Een beetje te fanatiek, vinden de kijkers van Op1. Zij doen op sociale media massaal hun beklag. “Wat is die Maaike Timmerman bloedirritant. Ze laat mensen niet uitspreken, kapt abrupt gesprekken af, heeft niet door dat het een duo-presentatie is, trekt alles naar zichzelf toe”, twittert kijker TwietRo bijvoorbeeld.

Ook Rechie is niet onder de indruk. “Maaike hoeft niet meer terug te komen wat mij betreft”, zegt ze. En Johan: “De rust is weergekeerd… Op1 is afgelopen. Het was echt wel een beetje TOO MUCH. Echt wel… #maaike.”

Doodop

Het was voor Thijs een moeizame uitzending. “Die Maaike van Op1 is ook niet de scherpste kogel in het magazijn hè? Hele uitzending gekeken en ik ben DOODOP.”

Maaike krijgt ook klagers over zich heen op de Facebook-pagina van Op1. “Wat is de meerwaarde van haar? Is WNL een kweekschool voor Op1? Zet goede interviewers er neer, dan krijg je een goed programma”, zegt Stanley daar.

En Verena: “Wat een ramp die mevrouw! Mag haar co-presentator misschien ook even tussenbeide komen? Ergerlijk dat mens, nog erger dan Welmoed!”

Coen Swijnenberg

Radio 538-ster Coen Swijnenberg is het dus volledig met deze mensen eens. Hij twittert: “De presentatrice van Op1 is vergeten dat ze het programma niet alleen presenteert volgens mij 😄.”

Zijn volgers zijn het daarmee eens. Leen bijvoorbeeld: “Maaike is knettergek. Die denkt dat ze op SBS 6 zit. Weg met dat mens. Niemand laten uitspreken, overal dwars doorheen, Miss Chaos.”

Pieter tot slot: “Vreselijk irritant die presentatrice! Kan echt niet. Haar ego vermorzelt alles en iedereen in het programma. Ze zit ook in Goedemorgen Nederland. Zelfde nare gedrag met dito stemmetje. Door merg en been! Dus niet kijken wanneer zij er zit! Pfff.”

Tweet

De tweet van Coen met daaronder de reacties van zijn volgers:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen