Kritiek op uitgedunde haardos René le Blanc: ‘Echt opmerkelijk’

De uitgedunde haardos van René le Blanc leidt tot flinke kritiek vanuit de beautysector. Haarstylist Mari van de Ven vindt dat de SBS 6-zanger zich op deze manier echt niet op televisie kan vertonen.

René le Blanc © Shownieuws

René le Blanc is op dit moment te zien in het dagelijkse tv-programma Ik Weet Er Alles Van op RTL 4. De studiolampen verklappen dat ook bij René de jaren zijn gaan tellen; zijn haardos wordt dunner en dunner. Eigenlijk kun je dit de kijker niet aandoen, vindt Mari van de Ven. Hij pleit daarom vriendelijk doch dringend voor een haartransplantatie.

Opmerkelijk haar

Het is op televisie belangrijk om er goed uit te zien en wat dat betreft kan René nog wel wat leren, vindt Mari. “Het kapsel van René is inderdaad opmerkelijk. Aan de voorkant dunt zijn haar erg uit, terwijl het aan de zijkanten en aan de achterkant veel voller is”, vertelt hij in de Nieuwe Revu.

Mari heeft wel een idee waarom René gewoon met dit soort haar rondloopt. “Dit kapsel heeft hij natuurlijk al jaren en dat voelt voor hem vertrouwd. Maar ik zou zeggen: ga voor een andere look.”

Haartransplantatie

René moet volgens Mari zo snel mogelijk ingrijpen. “Misschien staat gemêleerd grijs hem wel prachtig. Maar ik zou hem als allereerste adviseren om die kale plek aan de voorkant te laten oplossen door een haartransplantatie.”

Een haartransplantatie is heel gebruikelijk onder BN’ers. Zo ondergingen onder meer Wesley Sneijder, Ruud Gullit, Ronald de Boer, Gerard Joling, Lange Frans en Je Broer zo’n behandeling. Zelf liet Mari óók een haartransplantatie uitvoeren.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen