‘Enorme bonje tussen Op1-duo Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven’

Het is maar goed dat Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven niet langer een duo vormen bij Op1, want ze konden elkaar niet luchten of zien. Dat verklapt Wilfred Genee op Radio Veronica.

Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven © Wessel de Groot

Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven vormden enige tijd een BNNVARA-duo van Op1, maar zij zijn nu al een tijdje niet meer van de partij. Erik keert binnenkort terug in de talkshow, maar dan met een andere dame aan zijn zijde. Met Willemijn kon hij het namelijk totáál niet vinden, beweert Wilfred Genee op Radio Veronica.

Oorlog bij Op1

De twee presentatoren van BNNVARA liggen elkaar totáál niet, onthult tv-insider Wilfred. Sterker nog: hij heeft vernomen dat Erik en Willemijn elkaar niet kunnen luchten of zien.

Eigenlijk wilde Wilfred hier niet mee naar buiten treden, maar sidekick Bas Nijhuis ontlokte hem dit nieuwtje op de radio: “Kunnen die twee wel met elkaar? Ik heb gehoord dat die niet zo met elkaar konden. Ik hoorde het hier net buiten de tent. Daar liep iemand langs en die zei dat. Ik noem geen namen, maar hij staat hier achter de knoppen.”

Radiostilte

Die man achter de knoppen is Wilfred. Lachend geeft hij toe: “Ja, ik had het inderdaad uit zeer betrouwbare bron vernomen dat die twee elkaar niet kunnen luchten of zien. Hahaha!”

Sidekicks Niels van Baarlen: “Je hebt wel eens dat je elkaar niet zo ligt, maar zij gingen echt rollebollend door de gangen?”

Wilfred beaamt: “Ze spraken niet meer met elkaar op een gegeven moment, begreep ik gewoon. Ze keken dan allebei een andere kant op.”

Update

De kop van dit artikel is aangepast van ‘Enorme bonje tussen Op1-duo Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand’ in ‘Enorme bonje tussen Op1-duo Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven’. Volgens Wilfred Genee bedoelde hij namelijk niet Hugo en Sophie, maar Erik en Willemijn.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen