Bram Moszkowicz zorgt voor ergernis als beschermengel van Lil’ Kleine

Bram Moszkowicz genoot er gisteren zichtbaar van dat hem aan de desk van Shownieuws een rol van betekenis werd toegedicht in de rel rondom Lil’ Kleine. Gniffelend hield hij zijn lippen op elkaar.

Evert Santegoeds, Lil' Kleine en Bram Moszkowicz © Shownieuws, William Rutten

Lil’ Kleine is afgelopen weekend aangehouden door de Spaanse politie omdat hij naar verluidt zijn verloofde Jaimie Vaes heeft toegetakeld. Na een nachtje in de cel loopt hij voorlopig weer even op vrije voeten, maar veel informatie ontbreekt nog. Informatie die Bram Moszkowicz naar alle waarschijnlijkheid wél heeft.

Bram zwijgt over Lil’

Brams zoon Nathan Moszkowicz is de manager van Lil’ Kleine en Nathans stiefmoeder Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram, is Lil’s advocaat. De gevallen strafpleiter maakt deze zaak dus van dichtbij mee en daar geniet hij zichtbaar van. Gisteren in Shownieuws zat hij een kwartier lang parmantig te zwijgen over deze kwestie.

Evert Santegoeds, die naast Bram zat, ging ondertussen volledig los op zijn favoriete slachtoffer Lil’ Kleine. “Je krijgt een muur van tegenwerking, want hij heeft een hele entourage om zich heen die wel zwijgt”, merkte hij op. En: “Bram hier naast me zwijgt heel nadrukkelijk. We komen er wel achter op de een of andere manier.”

Verwarring

De 60-jarige Bram zaaide tijdens de uitzending van Shownieuws verwarring over hetgeen er gebeurd is. “Je zou denken, als het waar is wat je allemaal zegt, dat hij niet zou zijn vrijgelaten”, zei hij tegen Evert.

Evert: “En er zijn wel meer mensen die na een paar dagen weer vrijkomen en weer opgepakt worden. Zeker in zijn geval is de kans groot dat hij op een dag wel weer opgepakt wordt, volgens mij. Er is altijd wat met Lil’ Kleine.”

Boos op de pers

Shownieuws-gezicht Anouk Smulders: “Je kan in deze situatie toch wel vertellen, Bram, of hij op Ibiza moet blijven?”

Vervolgens wees Bram met een boze vinger naar de pers. “Ik kan van alles vertellen, want ik ben zijn advocaat niet, maar wat ik weet, weet ik ook veelal uit de pers. Wat ik vandaag heb gemerkt is dat de ene blunder na de ander werd gemaakt. Niet door jou overigens, tot nu toe. Er werd bijvoorbeeld gezegd dat de zaak geseponeerd is, dat werd als een vaststaand feit gebracht. Ik weet alleen dat dat niet bevestigd is. Ik weet dat niet.”

Anouk: “Zeg je dit vanuit advocatenkennis of als partner van Nienke?”

Bram: “Ik zeg dit vanuit het feit dat ik het nieuws volg en dat ik heb gezien dat een programma als RTL Boulevard, maar ook een krant onjuistheden heeft moeten rectificeren.”

‘Hier is geen tijd voor!’

Evert liet de beelden van Lil’ Kleine met handboeien om meermaals herhalen. “Mogen we nog één keer de beelden zien?”, vroeg hij. Bram: “Nee, nee, nee, dat gaan we niet meer doen.”

Aan het eind van de uitzending vroeg Evert of er nog tijd was om de beelden te herhalen. Bram daarop: “We hebben misschien nog tijd over, maar niet om dat filmpje te tonen.”

Evert: “De komende dagen wordt het heus allemaal nog wel duidelijk, of Bram hier nu zit of niet.”

Bram: “Wat ook duidelijk kan worden is dat we later zullen zien dat misschien niet alles wat Evert heeft gezegd juist is.”

Ergernis

Het optreden van Bram zorgt voor de nodige ergernis, bijvoorbeeld bij RTL Boulevard-ster Rob Goossens. “Haha, wat is Bram Moszkowicz toch vreselijk zonde van de zendtijd als het gaat om kwesties waarin zijn zoon manager en zijn partner advocaat is. Hij zegt niks, strooit de kijker zand in de ogen en ontneemt de andere mensen aan tafel spreektijd.”

Kijker Gerrit uit Nieuwegein daarop: “Zo zijn advocaten allemaal en Moszkowicz in het bijzonder. Zijn hooghartigheid en arrogantie hebben hem niet voor niets zijn carrière gekost. Patserige man.”

En Televizier-journalist Jef Willemsen: “Dus voor wie thuis de stand bijhoudt: de vriendin van Bram Moszkowicz is de advocaat van Lil’ Kleine, zijn zoon is de manager en zelf zit hij bij Shownieuws om zo min mogelijk te zeggen over een zaak waar hij officieel niks van weet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van het gegniffel van Bram Moszkowicz inzake de rel rondom Lil' Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen