‘Spectaculair nieuws’ over André Hazes jr. blijkt publiciteitsstunt

Is het Monique Westenberg die tóch nog zwanger is? Of Sarah van Soelen die alweer is ingeruild voor een ander? Nee, niets van dat al. Het ‘spectaculaire nieuws’ over André Hazes jr. blijkt een pr-stunt.

André Hazes jr. © Veronica Superguide

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker, die sinds kort ook creatief directeur is van alle andere entertainmentbladen van DPG (waaronder Veronica Magazine), beloofde vorige week woensdag op Radio Veronica dat er vandaag enorm groot nieuws over André Hazes jr. naar buiten zou worden gebracht. “Er gaat echt iets spectaculairs gebeuren.”

Enorme deceptie

Guido’s aankondiging leidde al direct tot speculaties in de radioshow van Wilfred Genee. Men dacht bijvoorbeeld dat André de zwangerschap van zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen zou aankondigen. “Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik vind dat wel l*llig hoor voor Monique”, riep nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Nu blijkt dat Guido zijn nieuwe rubriek in Wilfreds radioprogramma handig heeft gebruikt voor een pr-stunt. Het ‘spectaculaire nieuws’ over André Hazes jr. is namelijk dat hij één keer per maand een column gaat schrijven voor Veronica Magazine, dat voortaan Veronica Superguide heet. Een enorme deceptie.

Maandelijkse column

Hoewel het imago van André Hazes jr. enorm onder druk staat, is Veronica Superguide toch erg blij met de komst van de volkszanger. Hij is immers misschien wel de meest besproken ster van Nederland en met die column zal het weekblad geheid elke week het nieuws halen.

“Goed nieuws als je denkt: die André Hazes heeft toch ook wel een enorm rollercoasterbestaan. De volkszanger schrijft vanaf volgende week namelijk elke maand een column voor Veronica Superguide! Het fenomeen geeft je daarin steeds een exclusief kijkje in z’n vaak turbulente, maar in elk geval nooit saaie leven”, luidt de aankondiging.

Klagende André

Om de nieuwe samenwerking in te luiden, staat André deze week ook op de cover van Veronica Superguide. Hij geeft een groot interview, waarin hij onder meer klaagt over de roddelpers. “Het voelt heftig en oneerlijk dat men elke vuile roddel de wereld kan in slingeren en ik, die vertel dat het niet waar is, niet word geloofd.”

“Maar weet dat ik geen leugens vertel. Nooit. Daarmee maak ik dan trouwens óók weer mensen boos, maar dat is dan maar zo”, aldus de zanger. André heeft dus zó’n moeite met al die publiciteit, dat hij er zelf nog maar even een maandelijkse column bovenop gooit.

Guido

Overigens is het nog maar de vraag hoe Guido den Aantrekker nu wordt gestraft door Wilfred Genee. De presentator heeft de bladenbaas een rubriek gegeven in zijn ochtendshow op Radio Veronica, maar kondigde aan die af te pakken als het Hazes-nieuwtje een pr-stunt zou blijken.

“Als dat het is, dan hoeft Guido niet meer terug te komen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen