Bridget Maasland onder vuur: ‘Ze was total loss van de drank’

Bridget Maasland was tijdens haar veelbesproken vakantie met André Hazes jr. op Curaçao op een gegeven moment zó dronken, dat ze terug naar het hotel werd gestuurd. “Ze was total loss.”

Bridget Maasland © RTL

De vakantie van André Hazes jr. en Bridget Maasland op Curaçao heeft de gemoederen begin vorig jaar maandenlang beziggehouden. Het was de plek waar hun relatie op de klippen liep en André terugkeerde in de armen van Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. Ze was tijdens die vakantie stomdronken, onthult paparazzo Ferry de Kok nu in Nieuwe Revu.

Uitzonderingspositie

Ferry, die tijdens hun vakantie ook aanwezig was op Curaçao, heeft naar eigen zeggen een goede verstandhouding met André. “Ik heb in het verleden ook weleens met zijn vader gewerkt, ken hem dus al van kleins af aan en daarmee heeft hij een uitzonderingspositie bij me verworven.”

De paparazzo vindt het in het geval van André niet erg om soms discreet te zijn. “André is in principe de enige BN’er waarvan ik niet alles zal publiceren wat ik wel kan maken. Bij de rest gaat die vlieger niet op.”

‘Bridget total loss’

De twee heren drinken wel eens wat samen, ook toen André nog samen met Bridget was. “Foto’s worden dan niet gemaakt, want we zijn dan echt privé uit. Zo is ook nooit op beeld vastgelegd hoe lam als een konijn Bridget Maasland was tijdens hun vakantie op Curaçao.”

Ferry zag het van dichtbij gebeuren, maar legde het niet vast. “We gingen daar uit eten, met André naast en Bridget tegenover me. Na twee uurtjes was ze zo total loss, dat we haar maar naar huis hebben gestuurd.”

Monique

André verliet Bridget voor Monique, maar die heeft hij nu ook weer verlaten. “Ik vind het wel jammer dat hij nu opnieuw van Monique af is. Ook met haar heb ik een goede band en ik dacht echt dat het deze keer goed zat.”

Het blijft echter een topper, vindt Ferry. “De breuk doet echter niets af aan mijn contact met André.”

Nieuwe Revu

De Nieuwe Revu-rubriek ‘Wie denkt André Hazes wel dat hij is?’ kunt u lezen via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van deze ontboezeming?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen